Egyre több a kényszereladó ingatlan Magyarországon, mert nem tudják fenntartani sem, meg ételre sincs sokaknak pénze. Ki fog durranni az ingatlanlufi?
A borzalmas infláció miatt az egekbe mentek az energia és élelmiszer árak, sokaknak ez megfizethetetlen magyar bérekből. Egyre több mindenkit ismerek akiknek most el kell adni a házukat, meg vissza kell költözni albérletből mamahotelbe, mert a fizetésből csak a kaja jön már ki, más nem. Nem tudja tovább fizetni az albérletet.
Új építésű ingatlanokra a megrendelések száma is nagyon visszaesett. Mondjuk azt eddig is főleg befektetők vették, de mivel itt vagyunk Ukrajna mellett a NATO buffer zónája, így a befektetők inkább tőlünk Nyugatabbra fektetnek be, ez már egy kockázati zóna lett a világ befektetőinek szemével nézve.
Aztán most meg jönni fog még a sok bebukott CSOK-os is.
Szerintetek ki fog durranni az ingatlanlufi Magyarországon?
Én már várom, hogy lejjebb menjenek a ház árak. Egy falusi házat akarok úgyis venni, azokból most sok eladó lesz. Én leszarom a fűtést, csak nyaralónak akarom megvenni, télen nem fogok ott lenni úgysem.
Azt már most is látom, hogy több a hirdetés, már csak az árcsökkenést kell megvárni.
6#
Igazából egyetértek veled.
Napi szinten nézem az ingatlanokat,és azt vettem észre,már néhány hónapja,a falusi házaknál
( persze nem az
újépítesűeknél)
Hogy szépen lassan,még nem drámai módon,de elkezdett lefelé menni az ára.
Úgyhogy,ha szerencsés vagy
kp-re vehetsz majd egy kis hétvégi házat a közeljövőben.
Sok sikert hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!