Mi a garancia arra, hogy ha Gyurcsány Ferenc visszavonulna a politikától, akkor nyerne az ellenzék? Gyurcsány Ferencnek van egy keménymag 1 millió fős szavazótábora akik tűzön vízen kitartanak Fletó mellett. A többinek mivan?
Dehogy van 1 milliós szavazótábora!
A jelenlegi 9% nagyjából valóban kb. 600 ezer szavazót jelent (a keménymag még kevesebb).
Ha Gyurcsány visszavonulna, akkor Dobrev venné át a pártot. Ő pedig ugyebár elég sűrűn találkozik vele és eléggé a befolyása alatt áll. Szóval ugyanaz lenne a helyzet, mint most. Ha mindketten visszavonulnának és ki is lépnének a DK-ból, az már más helyzet lenne.
16.
Most gúnyoljuk ezért Orbánt, de az Egyesült Államokban jelenleg a Demokrata Párt ugyanezt csinálja Trump-al. ("Ha nem vagy velünk, visszajön a Trump! Hujujujj!")
"Azért az előválasztáson látszott, hogy azért DK keménymag mégsem olyan nagy, mint amennyire tartják magukat. Aztán az országgyűlési választáson még ennyit sem értek."
Én 2022 ben az összefogásra szavaztam, de az azért beszédes adat, hogy 2022 ben csúnyán alulmúlták magukat, 2018 ban több szavazatuk volt, mint 2022 ben. Asszem még akkor is, ha 2022 ben számoljuk a mi hazánkot de azokat ne számoljuk, úgy még csúfosabb a 2022 es ellenzéki eredmény, a 2018 ashoz képest.
Gyurcsány Pedig volt már 2018 ban is, mégis jobb eredményeket értek el akkor.
Én megvetem Gyurcsányt is meg Orbánt is de mondjuk arról, hogy a Jobbik hová jutott, arról is gyurcsány tehet?
"Én megvetem Gyurcsányt is meg Orbánt is de mondjuk arról, hogy a Jobbik hová jutott, arról is gyurcsány tehet?"
Ha nem tűnt volna fel a DK a téma. A DK indította a legtöbb egyéni jelöltet az Összefogáson belül, összesen 32 főt. Közölük 22-en kaptak kevesebb szavazatot a választókerületükben, mint az Összefogás listája. Ezt már nem lehet Fidesz trollkodásra fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!