Ellenzékiek! Hogy lehet, hogy az elmúlt 10 évben az ellenzéki pártok közül egyedül Gyurcsánynak sikerült jelentős szavazótábort összekaparnia?
Érdekes dolog ami az ellenzéken belül megy, az biztos.
A 2010-es években még Gyurcsánnyal senki sem szövetkezett volna, mégsem sikerült kitenni a politikából az öszödi szófosót. Nincs az ellenzékben még egy ilyen karizmatikus személy, nem tudtak kinevelni ilyen embert. Mostanra már oda jutottunk, hogy még nem volt olyan erős ellenzéki párt, mint napjainkban a DK.
Kérdésem: milyen szájízzel fognak össze az ellenzéki pártok a böszmével azután, hogy gyakorlatilag úgy volt képes szavazótáborát növelni, hogy Magyarország legszégyenteljesebb miniszterelnöke volt? Ti, mint ellenzéki szavazók, milyen szájízzel szavaztok az ellenzéki összeborulásra, ahol Fletó pártja a legerősebb?
Igaz-e a mondás, hogy még az ördöggel is szövetkezünk, csak takarodjon a zOrbán?
Térdelnek,a szájíz meg a reggelitől függ.
Ezek abból megmondják a sirályuknak.
#2-nek:
Már alig vártad hogy lecsaphass, mi? XDXDXD
Én másra gondoltam.
"Igaz-e a mondás, hogy még az ördöggel is szövetkezünk, csak takarodjon a zOrbán?
A válasz hiánya egyértelmű. Mert a válasz: igen.
Az ellenzékiek, sőt a fideszesek jó részének sem maga az ördög, csak égő lenne nem azt mondani amit a környezetük hallani szeretne!
Hallottam én már fideszes szájából azt, hogy: "lehet hogy jobb volt". XD
Nekem csak azért merte beismerni, mert tudta hogy párttag vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!