Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is tényleg ilyen...

Szerintetek is tényleg ilyen a világ?

Figyelt kérdés

Basszus megnéztem és rájöttem, hogy tényleg ez megy. Nap mint nap látok ilyet a suliban is.

http://www.youtube.com/watch?v=uwpcAUSR5O4&feature=player_em..

2010. szept. 28. 16:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Soha nem értettem, hogy miért baj az, hogy a pénz körül forog a világ, amikor láthatólag így jött létre eddig a legfejlettebb társadalom. Hiszen így az egyén bármit megkaphat, amit akar, és amikor akar.

Jobb lenne, ha még mindig kecskét és almát kéne cserélni a piacon, 5 évet kéne "sorban állni" egy Trabantért és az emberek élete a király, a pápa vagy a pártfőtitkár körül forogna?

Szerintem az emberek többsége jól érzi magát kapitalista, liberális, modern, demokratikus, felvilágosult világunkban, csak azok nem, akik annyira agyilag zoknik, hogy maguktól semmilyen elfoglaltságot nem tudnak kitalálni, csakha az aktuális Vezér parancsol nekik valamit.

2010. szept. 28. 16:33
 2/13 A kérdező kommentje:

"csakha az aktuális Vezér parancsol nekik valamit."

JA

Én itt most főként a sulisokról beszélek akik itt példák voltak.

És szerintem sincs azzal baj ha a világ a pénz körül forog. De azért vannak határok. És igen meg lehet érteni azokat akik kimennek.

2010. szept. 28. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
nem tudom, lehet hogy ilyen, de ez nem azt jelenti hogy rossz. legalábbis én nem érzem magam rossuul egyáltalán a világban, néha vannak persze nekem is problémáim de mindent megoldok, nem hiszem hogy bármin is változtatni kellene néhány negív, pesszimista ember hozzáállásán kívül. 19L
2010. szept. 28. 16:41
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
*rosszul, és *negatív, bocsánat az elgépelésekért...
2010. szept. 28. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
ez így van, mi olyan meglepő? kár hogy a végén önmagát hazudtolja meg a videó...
2010. szept. 28. 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Azt ne mondjátok, hogy ez a video újat mondott?
2010. szept. 28. 16:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit eltúlozzák a dolgot, de az alapvetés nagyon is igaz... Sajnos.
2010. szept. 28. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem túloznak el semmit, igazuk van. Ilyen a világ. És a legdurvább az, hogy a végén még ők is szembeköpnek, hisz elmondják hogy azért csinálják hogy náluk vásárolj.

15/f

2010. szept. 28. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:

A pénzen túl a szivesség mégnagyobb úr!

Pl gazdagok között így működik egyik lekötelezi a másikat, hiszen pénze mindegyiknek annyi mint a tenger.

Tehát amit bemutat a vidi (bár nem néztem meg) az max egy töredéke az egész lényegnek, magyarul lerágott csont..

2010. szept. 28. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Amugymeg a Djuice (multi) sem azert csinalta ezta filmet meg teszia szivességet, hogy "elintéztük hogy olcsobban vásároljatok, hogy több pénzetek maradjon" mert oylan rendesek.

Hanem azért mert ide befektettek!

Befektettek infrastruktúrát, ingatlanokat, kiépítettek hálózatokat, munkaerőt tartanak fent stb.

Mivel senkinek nincs pénze meg inkább külföldre megy, kivándorol így nincs bevételük, magyarul nem akarják bebukni a befektetett pénzüket.

Ez csupán egy segélykiáltás részükről, mivel még reménykednek abban hogy ha nem csurran akkor majd cseppen.

De nem FOG!

Közeleg a dal vége..

A totális gazdasági összeomlás!

2010. szept. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!