Orbánka módosította a hadkötelezettségi törvényt, 5-10 év börtön ha megpróbálsz elmenekülni! Titeket ez vissza fog tartani a meneküléstől?
Én könnyen beszélek mert már külföldön vagyok, a választások után leléptem Nyugatra, szóval Orbánka engem már itt nem ér el. De Orbánka háborúsdit akar játszani, ez már egyre biztosabb, a magyar hadkötelezetteknek pedig a bunkósbotos ágyútöltelék szerepét szánja.
Felmérések alapján a hadkötelezettek kb. 90%-a elmenekülne hadkötelezettségük teljesítése elől Magyarországról. De Orbánka most törvénybe foglalta, hogy már akkor besorolhatnak még mielőtt a törvényhozáson átmenne a hadállapotról szóló hivatalos törvény (azaz egyik napról a másikra) és ha megpróbálnál elmenekülni vagy nem jelennél meg (szabotőr lennél) akkor 5-10 börtönév várna rád.
Téged ez az 5-10 éves börtön fenyegetés Orbánka részéről megállítana abban, hogy megkísérelj elmenekülni az országból, ha Orbánka behívna golyófogónak?
20 "Tegyük fel sikerül elmenekülni az országból rengeteg pénzre és összeköttetésre van szükség ahhoz,hogy külföldön éljen valaki szökevényként."
A hangsúly az "ÉLJEN" szón van! Külföldön ÉLHET, még ha nehéz is lesz beilleszkednie. Belföldön pedig elpusztulhat egy diktatórikus rezsim szolgálatában, vagy ülhet a börtönben éveket!
Mellesleg az '56-osok is sikeresen beilleszkedtek mindenhová, a befogadó népek pedig szeretettel várták őket, mert tudták, hogy egy mocskos rezsim elől menekülnek el!
Az orbánista diktatúra kiteljesedésével, hidd el, csak egyre szívesebben látják majd azokat, akik megpróbálnak elszökni a rezsim szorításából!
20.
Hiába reménykedsz van kiadatás az osztrákokkal simán kiadnak bárkit bármikor.
21.
Fogalomzavarban vagy kevered a menekültet a katonai szolgálatot megtagadóval.Utóbbiakat nem valószínű,hogy szívesen fogadnák.
jajj egy újabb külföldön élő, de azért itthon ugató egyént olvashatunk.
valaki adna linket a hírről? mert enélkül csak fröcsögés amit a kérdező ír.
szerintem ha bevezetnék akkor remélhetőleg tüntetések lennének, azért nincs olyan jó életünk, sorsunk hogy dalolva bevonuljunk.
de egy linket még senki se toszott ide
kb vitatkoztok egy kitalált kérdésen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!