Orbánka módosította a hadkötelezettségi törvényt, 5-10 év börtön ha megpróbálsz elmenekülni! Titeket ez vissza fog tartani a meneküléstől?
Én könnyen beszélek mert már külföldön vagyok, a választások után leléptem Nyugatra, szóval Orbánka engem már itt nem ér el. De Orbánka háborúsdit akar játszani, ez már egyre biztosabb, a magyar hadkötelezetteknek pedig a bunkósbotos ágyútöltelék szerepét szánja.
Felmérések alapján a hadkötelezettek kb. 90%-a elmenekülne hadkötelezettségük teljesítése elől Magyarországról. De Orbánka most törvénybe foglalta, hogy már akkor besorolhatnak még mielőtt a törvényhozáson átmenne a hadállapotról szóló hivatalos törvény (azaz egyik napról a másikra) és ha megpróbálnál elmenekülni vagy nem jelennél meg (szabotőr lennél) akkor 5-10 börtönév várna rád.
Téged ez az 5-10 éves börtön fenyegetés Orbánka részéről megállítana abban, hogy megkísérelj elmenekülni az országból, ha Orbánka behívna golyófogónak?
' hadkötelezettek kb. 90%-a elmenekülne hadkötelezettségük teljesítése elől Magyarországról'
Mondják ezt a fotelből kommenthuszárkodva.
Aztán megjelenik értük a katonai rendőrség :)))
5
Amelyik összejön..lehet mindkettő ha tudom.
Ha járttál volna magyar iskolába mikor itt éltél akkor Szózat második versszakát ajánlanám .
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely.
Áldjon vagy verjen sors keze.
Itt élned, halnod kell.
Én azt már régebben is úgy énekeltem, hogy:
A nagy világon e kívül, VAAAAaaan számodra hely! :)
Ez a törvény kb olyan, mint az a mondás, hogy az utca elején f!ngasz egyet, a végére meg már az van, hogy besz@rtál.
Jövő héten az fog terjedni, hogy a fél férfi lakosság már Odesszában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!