Szerintetek is jó, hogy a Fidesz frappáns kommunikációval reflektál a politikai helyzetre: pl. dollárbaloldal, MiniFeri, Gyurcsány-Show?
Szerintetek is jó, hogy a Fidesz frappáns kommunikációval reflektál a politikai helyzetre: pl. dollárbaloldal, MiniFeri, Gyurcsány-Show?
a baloldalt amerikai szervezetek segítették = dollárbaloldal
Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnöke = MiniFeri
ellenzéki előválasztás = Gyurcsány-Show
liberális = diplomás kommunista
migrációs válság = Soros-terv
és hasonlók.
Ez bizonyos intelligenciaszint alatt biztos nyerő és politikailag hatékony, de egyébként elég szomorú, hogy teljesítmény és tisztességes kampány helyett bohóckodással lehet választást nyerni.
Pl a liberális=diplomás kommunista nem is tudom, hogy honnan jött. Liberális vagyok és utálom a kommunistákat, a piacgazdaságban hiszek. Nekem már a mostani kormány is túlságosan baloldali a hatósági árazásaikkal és az egyre inkább mindent átszövő állami rendelkezéseikkel.
Hát..ha belegondolok, hogy végül is a baloldal vagy ellenzék vagy tudom is én, hogy mik, a globalizáció és a monetáris világ pártjai, akkor nem is annyira idétlen dolog dollárosoknak nevezni őket.
Ha meg MZP-t nézem, hogy a választás után egyedüliként kiállították bűnbaknak...hát ilyet tényleg csak a csicskákkal csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!