Miért ennyire proli módon, ilyen primitív kommunikációval kampányolnak a politikai pártok?
Annyira szánalmas és fárasztó. És persze elkeserítő. Már tényleg itt tartunk? Akkor az országnak vége.
De komolyan, miért nem lehet értelmesen kampányolni? Valódi érvekkel, számokkal, tényekkel, bizonyításokkal.
11 év után a Fidesznek nem azt kéne kommunikálnia, hogy milyen eredményeket ért el? Hogy milyen jók a reálbérek, csökkent a bűnözés, javultak az utak, fejlett az oktatás, fényesebb a jövőkép stb.? (Ja nem.)
Az ellenzéknek meg nem tényekkel alátámasztott módon kellene kampányolnia, hogy a Fidesz hol hibázik, és ők mit csinálnának jobban, mik a részletes elképzeléseik?
Hogy "váltsunk!", meg hogy "lopnak!" az önmagában bullshit. A Gyurcsány-show szintén egy bullshit.
Vagy az értelmi képességek már tényleg idáig süllyedtek a választók körében? Akkor már inkább robbantsunk atomot az országban.
Akkor meg inkább tényleg szavazzuk meg a legrosszabb pártot, és pusztuljunk minél hamarabb. Ha ennyire birkák vagyunk, akkor ne halasszuk az elkerülhetetlent.
Na jó, egyszerűen csak már iszonyatosan frusztrál ez a primitív proli társadalmi mentalitás.
Engem nem az zavar, hogyha valakinek más a véleménye. Én például Schiffer Andrást is kifejezetten kedvelem annak ellenére, hogy egy LMP-s politikusként indult (amit viszont elleneztem).
Engem az zavar, hogy a társadalom már abszolút érdektelen, közömbös és csak legeli, amit elédobnak. Hogy ilyen primitív módszerekkel kampányt lehet nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!