Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ennyire proli módon,...

Miért ennyire proli módon, ilyen primitív kommunikációval kampányolnak a politikai pártok?

Figyelt kérdés

Annyira szánalmas és fárasztó. És persze elkeserítő. Már tényleg itt tartunk? Akkor az országnak vége.

De komolyan, miért nem lehet értelmesen kampányolni? Valódi érvekkel, számokkal, tényekkel, bizonyításokkal.

11 év után a Fidesznek nem azt kéne kommunikálnia, hogy milyen eredményeket ért el? Hogy milyen jók a reálbérek, csökkent a bűnözés, javultak az utak, fejlett az oktatás, fényesebb a jövőkép stb.? (Ja nem.)

Az ellenzéknek meg nem tényekkel alátámasztott módon kellene kampányolnia, hogy a Fidesz hol hibázik, és ők mit csinálnának jobban, mik a részletes elképzeléseik?

Hogy "váltsunk!", meg hogy "lopnak!" az önmagában bullshit. A Gyurcsány-show szintén egy bullshit.

Vagy az értelmi képességek már tényleg idáig süllyedtek a választók körében? Akkor már inkább robbantsunk atomot az országban.

2021. okt. 6. 09:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Onnan indulunk, hogy az emberek közel negyede funkcionális analfabéta. Aztán attól, hogy valaki érti is, amit olvas még korántsem biztos, hogy értelmes is. Akkor vajon mekkora lehet az átlagos színvonal?
2021. okt. 6. 09:53
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Feltettem régen itt egy kérdést, hogy mit szóltok hozzá, hogy Bukarest vásárlóereje nagyobb Budapesténél. Hivatkozásként pedig belinkeltem az Eurostat oldaláról egy táblázatot, ahol régiónként meg lehet nézni a vásárlóerő-paritás szerint korrigált nettó átlagbéreket.

Válaszok: Akkor költözzél oda!!! Hülyeség, alig van autópályájuk!!! Hazaáruló!!!

Ezzel remélem megválaszoltam a kérdésedet.

2021. okt. 6. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Amilyen a nép, olyan a kommunikáció
2021. okt. 6. 10:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodni a világ egyik legfárasztóbb dolga, így nem meglepő, hogy sokan kerülik.

(Sajnálom, lehet szidni, de ez az igazság).

Ezért is lenne magasan a legfontosabb az oktatási rendszer megreformálása, a kritikus gondolkodásra nevelés, arra tanítani az embereket, hogy gondolkodni szép és jó.

Ezt persze ki kellene egészíteni azzal, hogy nem anyázunk, ha a másik fél esetleg mást gondol.

Ijj, naiv vagyok, hogy ez egyáltalán megfordult a fejemben:)

2021. okt. 6. 10:25
 15/20 anonim ***** válasza:

12

"MEA GYÚCSÁNY jobbbvaót!?"

2021. okt. 6. 10:25
 16/20 A kérdező kommentje:

Tehát menthetetlenek vagyunk. Akkor az jár jól, aki debil és nem fogja fel, mi történik a világban.

Azt hiszem, elkezdek inkább inni.

2021. okt. 6. 10:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Egészségedre 16-os:)
2021. okt. 6. 10:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Olvasd el az allatfarmot, es rajossz.
2021. okt. 6. 11:04
 19/20 anonim ***** válasza:
14%

Ha a kormány az eredményiet hirdeti, akkor a másik oldal azt szajkózza, hogy PROPAGANDA!

Magyarán nem érvel, hanem hiteltelenné próbálja tenni.

2021. okt. 6. 11:24
 20/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem szeretnék senkit megbántani a véleményemmel, de ennek az országnak olyan mélyen van az értelmi szintje, hogy ha a következő 100 évben fáradhatatlanul csak ásnánk, akkor sem lelnénk meg azt az apró, reményt adó fénysugarat. Ez a velejéig romlott, génekbe épült ösztönszerű gyűlölet pedig generációról generációra adódik, soha nem lesz itt változás. Én még nem vagyok 30 éves, de már nagyon régen kiábrándultam a magyar emberekből. Régen foggal - körömmel küzdöttem a változásért és hittem abban, hogy majd talán a gyerekeimnek könnyebb lesz. Nem lesz, sajnos. Több évszázados nyomorúságot cipelünk magunkkal és aztán adjuk tovább ezt a terhet. Nem hiába vetették már kétszáz éve is papírra, hogy bal sors akit régen tép.
2021. okt. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!