Miért ennyire proli módon, ilyen primitív kommunikációval kampányolnak a politikai pártok?
Annyira szánalmas és fárasztó. És persze elkeserítő. Már tényleg itt tartunk? Akkor az országnak vége.
De komolyan, miért nem lehet értelmesen kampányolni? Valódi érvekkel, számokkal, tényekkel, bizonyításokkal.
11 év után a Fidesznek nem azt kéne kommunikálnia, hogy milyen eredményeket ért el? Hogy milyen jók a reálbérek, csökkent a bűnözés, javultak az utak, fejlett az oktatás, fényesebb a jövőkép stb.? (Ja nem.)
Az ellenzéknek meg nem tényekkel alátámasztott módon kellene kampányolnia, hogy a Fidesz hol hibázik, és ők mit csinálnának jobban, mik a részletes elképzeléseik?
Hogy "váltsunk!", meg hogy "lopnak!" az önmagában bullshit. A Gyurcsány-show szintén egy bullshit.
Vagy az értelmi képességek már tényleg idáig süllyedtek a választók körében? Akkor már inkább robbantsunk atomot az országban.
Feltettem régen itt egy kérdést, hogy mit szóltok hozzá, hogy Bukarest vásárlóereje nagyobb Budapesténél. Hivatkozásként pedig belinkeltem az Eurostat oldaláról egy táblázatot, ahol régiónként meg lehet nézni a vásárlóerő-paritás szerint korrigált nettó átlagbéreket.
Válaszok: Akkor költözzél oda!!! Hülyeség, alig van autópályájuk!!! Hazaáruló!!!
Ezzel remélem megválaszoltam a kérdésedet.
Gondolkodni a világ egyik legfárasztóbb dolga, így nem meglepő, hogy sokan kerülik.
(Sajnálom, lehet szidni, de ez az igazság).
Ezért is lenne magasan a legfontosabb az oktatási rendszer megreformálása, a kritikus gondolkodásra nevelés, arra tanítani az embereket, hogy gondolkodni szép és jó.
Ezt persze ki kellene egészíteni azzal, hogy nem anyázunk, ha a másik fél esetleg mást gondol.
Ijj, naiv vagyok, hogy ez egyáltalán megfordult a fejemben:)
Tehát menthetetlenek vagyunk. Akkor az jár jól, aki debil és nem fogja fel, mi történik a világban.
Azt hiszem, elkezdek inkább inni.
Ha a kormány az eredményiet hirdeti, akkor a másik oldal azt szajkózza, hogy PROPAGANDA!
Magyarán nem érvel, hanem hiteltelenné próbálja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!