Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az embereknek mi a problémájuk...

Az embereknek mi a problémájuk a sorkatonaság visszavezetésével?

Figyelt kérdés
Sok bezzeg-országban is van: Svájc, Ausztria, Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország. És az elmúlt évek legerdményesebb fejlődő balti-államai közül is Észtországban és Litvániában.

2022. okt. 29. 15:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%
Akik ideírkálnak páwákról meg nyámnyilákról én azokról is megnéznék egy képet, valószeg egy árokból nem tudnának kimászni, akkora szerencsétlenek. XDDDDD
2022. okt. 29. 16:48
 22/31 anonim ***** válasza:
94%
21-es itt mindegyiknek akkora szája van, hogy nocsak :D
2022. okt. 29. 17:11
 23/31 MolotovPunk ***** válasza:
91%
Kérdező. Olyan országokat soroltál fel, ahol magas életszínvonal is van, meg technikailag fejlett hadsereg is. Tehát ott van rá pénz. A magyar hadsereg már a 80-as évek végén is tele volt elavult dolgokkal. Én nem vagyok a sorkatonaság híve, nekem egyáltalán nem hiányzik. Aki katona akar lenni, az legyen, van rá lehetőség. Nem attól lesz tökös egy férfi, hogy volt e sorkatona 1 évig. Aki küzdősportot tanult az sok esetben ügyesebb. Ott pedig lényegtelen az mennyire vékony, vagy nem vékony az ember.
2022. okt. 29. 17:13
 24/31 MolotovPunk ***** válasza:
91%
Egyébként van ismerősöm, aki volt sorkatona a 90-es években. Ő pont abban az időszakban lett komolyan alkoholista. Ezt ő maga mondta nekem.
2022. okt. 29. 17:26
 25/31 anonim ***** válasza:
93%

Én megértem a fiatalokat, akik nem akarnak bevonulni katonának. Képzeld el, hogy készülsz az érettségire, az egyetemre, vagy mondjuk gyereket nevelsz, és akkor jön a behívó, 3 vagy 6 hónapra be kell költöznöd vadidegenek közé, totál értelmetlenül, ugrálgatni mint egy bakkecske meg pucolgatni a fegyvert :D

A páwákat meg ne fikázzátok le. Nézzétek meg a tábornokainkat, Magyarországot nyugodtan lehetne a "pocakos tábornokok" hazájának hívni :D

Másrészt meg az a páwagyerek előb odaba@ssza a gránátot az ellen pofájába, mint hogy te elgondolkodnál rajta, ha tökön lődd vagy térden.

2022. okt. 29. 17:27
 26/31 anonim ***** válasza:
89%

A lenézett páva megtanul drónt kezelni és több km-rõl cafatokra szedi az ellenfelet.

2022. okt. 29. 18:05
 27/31 anonim ***** válasza:
90%

18 évig azt tanulják a gyerekek, hogy ne ölj.

Aztán bevonulnak, és megtanulják, hogy márpedig ölnöd kell, ha azt parancsolom.

Aztán visszamennek a polgári életbe, ahol továbbra is tilos embert ölni.

2022. okt. 29. 21:48
 28/31 anonim ***** válasza:
71%
Részemről, ha eljön az idő amikor legálisan lehet gyilkolni ott fogok állni az első sorban. Veszteni valóm már úgy sincs. Csak azt nem tudom még, hogy oroszt vagy magyart ölök. De nem leszek diszkriminatív, mindenki kapja a golyót!
2022. okt. 29. 22:09
 29/31 anonim ***** válasza:
89%
Én bírom az ilyen fotelharcosokat, hogy bezzeg a katonaság... aztán körül kell nézni az utcán hogy a sok bezzeg volt katonából mi lett.
2022. okt. 29. 23:04
 30/31 anonim ***** válasza:
86%
Mi az a páva?
2022. okt. 30. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!