Szerinted melyik volt a legtalalobb resz Pankotai Lili beszedeben?
1-gyel egyetértve, semelyik. Az egy dolog, hogy jó, hogy felemelik a szavukat és nem botránkozom meg rajta (ne legyünk álszentek sem, más is káromkodott már a közéletben), de szinvonaltalan szöveg volt.
Itt hivnám fel a figyelmet arra, hogy bár Orbánt sokan szidják már évtizedek óta, de SZÖVEGILEG neki még mindig jobb, ütősebb beszéldei vannak. A kiöregedő baloldalon sincs senki, aki figyelemfelkeltő, velős beszédeket tartana, az újabb pártok kicsit jobbak, de nincs egy karakán szónok sehol.
Kedves 6 os, te végighallgattad a versenyen dobogós helyezést elérő slamet?
Azért a trágár szavakba köttök bele meg baloldalizzátok mert tartalmilag nem tudtok kifogást emelni a mondandójába.
Kérlek ha tévedek cáfold meg melyik része nem volt igaz?
6 vagyok. 7 : olvasd el figyelmesen MÉG EGYSZER a kommentem. NEM a tartalmába, mondanivalójába , céljába kötöttem bele (és Orbánnál sem a mondanivalóját dicsértem), hanem stilisztikailag, fogalmazásmódját tekintve.
"Azért a trágár szavakba köttök bele meg baloldalizzátok mert tartalmilag nem tudtok kifogást emelni"
NEM, NEM azért kötök bele, mert tartalmilag nem tudok kifogást emelni, hanem mert eszétikai értékét tekintve nulla. Egyébként ha kötekedni akarnék, tartalmilag is bele lehetne kötni hosszasan, mert nem feltétlen azokat a dolgokat ragadta meg, amivel leghatásosabban meg tudná szólitani az embereket. Igaz, nem is egy költőről, iróról, irodalmáról beszélünk, hanem egy kamaszról.
"Kérlek ha tévedek cáfold meg melyik része nem volt igaz?"
Mivel NEM tartalmilag és célját tekintve kritizáltam, igy a kérdésed okafogyott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!