Dirty Lilit felkarolja a baloldal, vagy magára hagyják, mint a kávéfőzős Lucát és a többi kabalaellenzékit?
Milyen baloldal?
Értelmezhetetlen fogalom.
3 nap hírnevet kap azt ennyi. Van "baloldali" sajtó, ők pénzt csinálnak belőle, kattintást generál, reklámokért. De ők csak a piaci rést látják ebben.
Valós baloldal, ellenzék nem létezik ma Magyarországon. És ezt nem beszólásból mondom, hanem sajnálattal. Nem csak engem nem képvisel senki de ennek is köszönhetjük a 2/3-ot meg hogy a Fidesz gátlástalanul bármit megcsinálhat.
Pár hét múlva nem kell egy munkahelynek sem az egyetem után?
kérdező! Lili legkorábban 2026 júniusában végez az egyetemen, köszönhetően annak, hogy még van 8 hónapja az érettségiig!:D
Gondolod, hogy 2026-ban, a választások után, még mindig a 2022es egyik tüntetés egyik felszólalóján fognak pattogni?
Garantálom neked, hogy lesz épp elég dolog, ami bőven jobban fogja foglalkoztatni az embereket, pont le fogják szarni, hogy 4 évvel korábban ki milyen beszédet mondott..
Valaki mondja már el nekem ki a fakk ez sose hallottam róla
Anno voltak ilyen emberek mint Petőfi akik nem véletlenül lettek országosan ismertek.. és őróluk mai napig tudjuk hogy kicsodák. Egyszerű a képlet: letettek valamit az asztalra.
Most meg vki kiáll káromkodni és ő a sztár (ennyi hozzám is eljutott), de komolyan annyit nem ér meg rákeressek kiféle miféle ember ez. Honnan kéne ismernem? Valami valóságshowban szerepelt? Mi az h "Dirty"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!