Mi a véleményetek arról hogy Nagy Blanka szerint Magyarországon nincs szükség az ellenzékre?
Figyelt kérdés
Nagy Blanka szerint a magyar nép nem akar demokráciát és nincs igény az ellenzékre,ezért inkább ő is nyitott egy cukrászdát (nem Bécsben) Olaszországban.
Mi a véleményetek, egyetértetek vele?
2022. okt. 28. 19:51
2/14 anonim válasza:
Le kell cserélni az egész bagázst ellenzékestől!
1. Voltam egy ellenzéki!
3/14 anonim válasza:
Így van,a többség nagyon jól elvan a fidesz alatt, szépen gyarapodnak,javul az életük stb.más magyarázat nincs.
6/14 anonim válasza:
Igazából Nagy Blankára nincs szükség, ezt megüzenték neki a választók is (az ellenfele kapott 80%ot)
7/14 anonim válasza:
Hát ilyen nemzetárulóra, eu seggnyalóra nincs is
8/14 anonim válasza:
Nagy Blanka
Tanulmányok: Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Tanulmányok: Italian Chef Academy
Biztos örült Giorgia Meloni győzelmének, aki elég nagy Orbán fan. Április 5-én, a választások utáni napon, olyan képet dobott be az Origo, ahol egymás mellett ülnek Orbánnal.
9/14 anonim válasza:
A bajszos 💩 túlzásba vitte a hülyeséget, szóval úgy döntött Blanka, hogy a továbbiakban inkább ráhagyja.
10/14 anonim válasza:
Cserélni kell az ellenzéket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!