A kérdező szavazást indított:
Hogy értelmetlen hülyeségeket beszélt
Hogy irritáló a hangja
Hogy káromkodott, mint egy utolsó kocsis
Hogy a melegek elfogadása mellett beszélt
Úgy ciki az egész kiscsaj, ahogy van
Egyéb (leírom)
28 szavazat
1/28 anonim válasza:
Hogy nem az én mikrofonomba mondta.
3/28 anonim válasza:
Engem az zavart benne, hogy nem fogták fel a fideszesek könnyeit miatta. Szerintem egy évre elegendő víz- és sókészlet gyűlt össze Európának.
Eléggé pazarlás.
4/28 anonim válasza:
Hogy elvben felnőtt emberek virtuális hajtóvadászatot indítottak egy 18 éves diáklány ellen. Szánalmas, gyomorforgató.
5/28 anonim válasza:
Az,hogy ez ismét egy néplázító trollkérdés,ami elsőnek vicces volt századjára nem az.
6/28 anonim válasza:
Hogy nem mondta ki a szponzora:
"Molnár Áron a Soros-szervezetek erőszakos módszereivel provokál
A baloldali aktivista felesége tánctársulatát több millió forinttal támogatja Soros György. A feleség rendszeresen szerepel Molnár Áron akcióiban."
7/28 Alex Fly válasza:
Az, hogy amit már wddig is sokan, sokszor mondtak, azokat magasról.leszarták az illetékesek és most is csak a vulgáris kifejezések miatt hallottál meg -de a tudatukig m~g mindig nem jutott el...
8/28 anonim válasza:
Az, hogy másodikos kisfiam gördülékenyebben olvas.
9/28 anonim válasza:
Engem csak az zavart, hogy az MTA nem kommentálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!