Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek szerint miért...

A fideszesek szerint miért diktatúra az Európai Unió?

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 11:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Próbáltalak kiigazítani, hogy a HVG-t példaként felhozni rossz ötlet, mert nem mérce"

Nem-nem: a hvg-t ti hoztátok fel mércének, nem én. Én azt kérdeztem, hogy mi a véleményetek az origoról és társairól, vagy ennyire "rövid a memória"?

"Minek akarnálak megalázni?"

Ezt nem értem én sem, de folyamatosan töröd magad rajta.

"Ki kérdezte kíváncsi vagy e?"

Ugyanaz a aki a te "szabad véleménynyilvánításodat" kérdezte.

2022. okt. 28. 14:22
 22/23 anonim ***** válasza:

Idézet a 8astól:

"Akik - egyébként teljes joggal - felháborodnak a 444 és a hvg elfogultságán, mit gondolnak az Origoról, Mandinerről, 888-ról, Pesti srácokról, a köztévéről, a közrádióról?"

Mondtam, hogy rövid a memória.

Részemről lezárva.

2022. okt. 28. 14:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Én tudom, hogy nem vagy ennyire hülye, hát te magad idézted: "mit gondolnak az Origoról, Mandinerről, 888-ról, Pesti srácokról, a köztévéről, a közrádióról?"

Nehéz kérdés? Szerintem képes vagy rá válaszolni. Bár már kezdek elbizonytalanodni.

De zárd is le, nem fogsz hiányozni senkinek.

2022. okt. 28. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!