Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek szerint miért...

A fideszesek szerint miért diktatúra az Európai Unió?

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 11:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Én fideszes vagyok, nem diktatúra az EU, az viszont tény hogy szeretnek politikailag mindenbe beleszólni.
2022. okt. 28. 11:11
 2/23 anonim ***** válasza:
26%
Ott volt POetry este. Ha ki mered mondani a véleményed, ami nem egyezik a hatalommal kirúgnak. Itt a 444,hvg úgy uszít mint a fene
2022. okt. 28. 11:13
 3/23 anonim ***** válasza:
35%

Itt fizetett gyökerek vannak, akik napi 10 kérdést úgy kezdenek, hogy fideszesek?

Vagy abból indulnak ki, hogy a baloldalon mindenki egyformán gondolkozik?

Ha legalább értelmes kérdést tennének fel, kevésbé lenne furcsa.

2022. okt. 28. 11:14
 4/23 anonim ***** válasza:
28%
Tényleg vicc, hogy napi több kérdés kezdődik "Fideszesek!" felkiáltással. Mint valami gagyi közvéleménykutatás.
2022. okt. 28. 11:18
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

1es, szabad akaratunkból, egy népszavazással megerősitve léptünk be egy olyan klubba, ami egyben politikai közösség is. Mindig is voltak benne viták, már előttünk is, bőven, de olyan nem, aki szaros csizmával az asztlara rakott lábbal oktat ki mindenkit, miközben a közösség nagyrésze ellen kommunikálva próbál politikai hatalmat szerezni magának.

Nem hibátlan az EU, lassú, meg tele van bürokráciával, de mi akartunk tagok lenni, nem eröltette ránk senki sem, most meg saját magunkat szembe köpve harcolunk ellene!

2022. okt. 28. 11:30
 6/23 anonim ***** válasza:
32%

Nem diktatúra, de politikailag messze túlment azon, amiért van, amít lehetne.

Politikai zsarológépezetté vált sajnos saját tagállamaival szemben, ha éppen úgy akarják egyesek.

2022. okt. 28. 11:33
 7/23 anonim ***** válasza:
32%

Tehát, ha valaki folyamatos meghunyászkodás és hajbókolás helyett azt mondja: szerintem nekem más az érdekem, más a véleményem, más az elképzelésem az szemen köpi magát, szaros csizmában?

Értem én, hogy 40 évig itt emberekbe belenevelték, hogy a nagyhatalommal a másik unióval nem megyünk szembe, de új szelek fújnak elvtársak.

Fel kellett nőni, kiállni magunkért.

2022. okt. 28. 11:35
 8/23 anonim ***** válasza:
78%

Akik - egyébként teljes joggal - felháborodnak a "fideszesek" kezdetű kérdéseken, azoknak mi a véleménye a "baloldaliak" kezdetű kérdésekről?

Akik - egyébként teljes joggal - felháborodnak a 444 és a hvg elfogultságán, mit gondolnak az Origoról, Mandinerről, 888-ról, Pesti srácokról, a köztévéről, a közrádióról?

Akik szerint az EU politikai zsarológépezet, mi a véleményük a Fideszről?

2022. okt. 28. 11:40
 9/23 anonim ***** válasza:
34%

8# aki ilyen hülyeségeket ír, arról mi a véleményete a normális embereknek??

Az, hogy demagóg, elvakult...

2022. okt. 28. 11:43
 10/23 anonim ***** válasza:
70%
#9, szóval nincs válaszod a kérdésre.
2022. okt. 28. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!