Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti támogatnátok ezt?

Fideszesek, ti támogatnátok ezt?

Figyelt kérdés
Ha Orbán Viktor megnyeri a választásokat, Márki-Zay Pétert bíróság elé állítanák. Kilépnénk az eu és a nato-ból, kerítést húznánk fel nyugat felé, se ki, se be. Aki nem ért egyet azt elhallgattatnák, nem lenne több demokratikus választás. Ezt akarjátok fideszesek?

2022. ápr. 1. 04:03
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Kb valami ilyesmi lehet a vágyálmuk… 😀
2022. ápr. 1. 04:04
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Igen.
2022. ápr. 1. 04:13
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem de, még ez is jobb lenne mint ha a moslék nyerne.
2022. ápr. 1. 04:15
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

Miért állítanánk bíróság elé ezt a szerencsétlen idiótát? Most épp Jeszenszkynek nevezte Zelenszkij-t, nem is egyszer:

[link]

Én inkább gyógypedagógushoz küldeném... :)

A Fidesz-KDNP 2010 óta van kormányon. Ha ki akarná léptetni az országot a NATO-ból és az EU-ból, azt már 12 éve bármikor megtehette volna. Minek ehhez megvárni a mostani választásokat? Amely ugyebár 2010 óta már a negyedik. A demokratikus választásokat már csak azért sem lenne jó eltörölni, mert akkor kivel mosnánk fel a padlót 4 évente? Kellenek hozzá az ilyen magadfajta balekok által preferált lúzer pártok.

Megértem az elkeseredettségedet: tényleg baromi sz@r lehet állandóan veszíteni, de ez a diktatúrázás már nagyon uncsi. :)

2022. ápr. 1. 05:05
 5/9 anonim ***** válasza:
3%

Na látom az ellenzék jól tele tömött a marhaságaival.

De még ha ez is lenne Orbánék terve, még mindig jobb mint gyenge és hozzá nem értő emberekre bízni az ország sorsát.

Én csak Orbán Viktorban bízom, eddig jól ügyeskedett.

2022. ápr. 1. 07:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Még egyelőre az EU pórázon tartja Orbánt, de ha már felhagytak az autokrata, illiberális rezsimének a támogatásával, akkor valószínűleg kilépteti az országot az unióból.
2022. ápr. 1. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Lehet itt nyalni a nyugat nyalni valóját, de jelenleg ez a háborús helyzet odáig eszkalálódott, hogy bukhatjuk az orosz olaj, és gáz ellátást, ha EU tagok maradunk. És nekem speciel fontosabb, hogy legyen fűtés, mint hogy kapzsi kizsákmányoló EU-s multik itt maradnak-e vagy sem.

A Nato pedig éppen a harmadik világháborút készül kirobbantani. Szóval jó lenne tőlük is minél távolabb kerülni, mielőtt minket is belerángatnak. Mi pedig elvileg semlegesek akarunk lenni.

2022. ápr. 1. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Multikat a Viktorkád engedte be. Megakadt a lemez?
2022. ápr. 2. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:

„ És nekem speciel fontosabb, hogy legyen fűtés”

Kérd meg Viktort, hogy legyenek átfogóbb hőszivattyú és napelem pályázatok. A szigetelésről nem is beszélve.

Aztán felejtsd el a 25 fokra felfűtött lakást, mert egészségügyi, élettani szempontból az nagyon távol áll az optimális hőmérséklettől. Napközben 21 fok mindenre elég.

Amint mindezen dolgok teljesülnek, nem kell függésben lenni a ruszki fosszilis szaroktól. Úgy tudtam a jobboldali emberek egyébként is szeretnek autonóm nemzetben gondolkozni. Miféle autonóm nemzet az ami nem tudja a saját népének a lakásait befűteni?

2022. ápr. 3. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!