Azok a vendéglátósok és emberek, akik amúgy fideszesek de támogatnák a lezárások enyhítését, mennyien lehetnek?
Aki Fideszes annak van esze, tehát a vendéglátós is belátja, hogy az emberek életének megmentése fontosabb mint pár hónapnyi profit.
Türelmesen várják a nyitást.
Rengeteg támogatást kapnak, és aki életképes az átállt kiszállításra, így még profitot is termel.
"Aki Fideszes annak van esze"
Na eddig olvastam, itt úgy elkezdtem röhögni hogy nem bírtam olvasni tovább.
# 1:
Azért én még nem láttam olyan kocsmát pl. ami átállt kiszállításra.
A kiszállítás is egy olyan dolog, hogy minap regisztráltam a Woltra, aztán kiderült pl. Budapesten a XVI. kerületen belül kb. a XIV. kerülethez közeli részekre szállítanak.
Az a rengeteg támogatás pedig az, hogy vállalták, hogy a zárva-tartás alatt nem küldenek el munkavállalót, aztán az állam nem utal? Ha van egy munkatárs, akinek mondjuk 200 ezer forint a nettó bére, a 0 bevételből a tulajdonos nem jut messzire, hiszen sokszor az üzlethelyiséget is bérelni kell, és azt a 200 ezret is, ha jól gazdálkodott a tartalékokból kell fedezni, hiszen bevétel nincs.
Miért nem lehet pártatlanul megvitatni/állást foglalni egy politikai döntés helyes/nem helyes voltát illetően?
Annyira utálom, hogy azért mert egyik vagy másik oldalhoz tartozik valaki, az már feltétlen állásfoglalás adott oldal összes(!) döntéshozatalát/cselekedetét illetően! Ráadásul ok az acsarkodásra!
Hová lett az önálló gondolkodású és egészségesen kritikus Ember?
Szerintem pár M1, TV2 által agymosott nyugdíjason, és a strómanokon, pozícióba juttatott hűbéreseken túl már nincsenek Fideszesek.
Az a probléma, hogy az ellenzék sem a korlátozások ellen megy, hanem azok végképp mindenkit bezárnának, meg dupla maszkot vetetnének fel az emberekkel.
Csak a fasiszta mi hazánk megy a korlátozások ellen, azok pedig annyira szalonképtelenek, hogy esélytelen lesz választást nyerniük, pedig most nyerhetne nagyot az ellenzék, ha megérezné a nép akaratát.
#5 Monori esti segély /italfutár/
Netpincéren italfutár
Idrinx
Ésatöbbi...
De nincs kocsma, ami kiszállítással foglalkozna... Pffff
Gondolod, hogy az ellenzék más tanokon nevelkedett mint a fidesz?
Gondolod bárki kerülne hatalomra az csakis tiszta szívvel fogja az érdekeinket képviselni?
Mutass egy olyan embert akit nem részegítene meg az, hogy a milliárdok közelébe kerül...
Lehet én is beleesnék abba hibába, hogy a haverjaim cégét támogatnám...
Tegye mindenki a szívére a kezét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!