Azok a vendéglátósok és emberek, akik amúgy fideszesek de támogatnák a lezárások enyhítését, mennyien lehetnek?
# 9:
Ezek, amelyeket felsoroltál egyébként helyi kiszolgálással működő kocsmák, üzlethelyiséggel, ahová egyébként be is lehet ülni, vagy e-kereskedelmi szolgáltatások, ahonnan koronavírus lezárástól függetlenül mindig is lehetett alkoholos italt rendelni?
Bár még sosem rendeltem az Auchanból pl. házhozszállítást, de ha mondjuk tudnék rendelni két karton sört és mondjuk egy üveg Unicumot, akkor mondhatjuk, hogy az Auchan áruházak valójában kocsmák?
Már, bocs de ha a komcsikra szavazol akkor 100%-ig biztos vagy abban, hogy csak olyan döntéseket hoznak majd ami számodra kedvező?
Szerintem bármelyik pártra való szavazás sem zárhatja ki az önálló gondolkozást!
Engem nem érdekel ki van hatalmon, csak érezzem/tapasztaljam az életemben, hogy méltó módon lehet élni pl. a fizetésemből vagy a nyugdíjamból. Sajnos ezt az érzést csak külföldön tudtam megélni és ott nem is foglalkoztatott a politikai elitek vagy oldalak társasága...
"csak érezzem/tapasztaljam az életemben, hogy méltó módon lehet élni pl. a fizetésemből vagy a nyugdíjamból. Sajnos ezt az érzést csak külföldön tudtam megélni"
Ezzel nem vagy egyedül! Mi is Norvégiában "tengődünk". Ami szembetünő különbség, hogy itt nincs Csok-mok, krumpli, lakásfelújítási szarok, csak normális fizetés, amiből 2 fiatal össze tud lapátolni spórolással esetemben 6 év alatt egy saját lakást és egy közepes autót hitel nélkül...
Sajnálom nagyon a honfitársaimat, mert össze van uszítva otthon a társadalom és haldoklik a nemzet...
A 3500 fős falunkban covid előtt nyitott lángosos. Kertgelyiség volt hozzá, bérelték. Ahogy a karantén elkezdődött, átálltak házhozszállításra, elvitelesre. Most bővítették az üzletet pizzákkal, gyrossal is. Nagyon nem halnak éhen.
A kiskocsma kiadós lett, az ajtóban nyitottak egy kiadópultot, onnan adják ki üvegben, eldobható pohárban az italt. Aki eddig beült, az most otthon ül össze a haverjával. A kocsmáros sem hal éhen.
A kisbolt, es a diszkont is vállal házhozszállítást, nem halnak éhen.
A környékbeli falvakban üzemelő beülős pizzériák házhoz szállitanak azóta nagyobb körzetben. Nem kellett bezárniuk.
Komolyan kérdezem, mi a pestiek baja, amiért ekkora suttyó, lusta népség lett, hogy csecsemőként viselkednek, és nem találnak megoldást a problémáikra? Itt vidéken semmilyen probléma nincs. Ja, mi vagyunk a hülye parasztok, mi? Nyilván...
Frusztráltságodból fakad a véleményed!
Egyébként rajta vagyok! 😇
Nem merem megkérdezni a korod, pártállásod, fizetésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!