Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek kellene ahhoz történnie,...

Minek kellene ahhoz történnie, hogy Orbán lemondjon/lemondassák?

Figyelt kérdés
Milyen megszorítás/ intézkedés lenne az, amitől elfordulnának tőle?

2022. okt. 27. 16:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ennek semmi realitása nincs. 2026-ban lesznek választások, akkor kell nyerni. És annak ellenére, hogy le kellett nyelni pár keserű pirulát, a Fidesz sorra nyeri az időköziket."

Tudod eléggé ironikus, hogy a választási rendszer nekik kedvez, náluk a média zöme, náluk a pénz zöme és így kell ellenük kiállni. Mintha futóversenyre indulnál ellenem, én meg felbérlek egy tábort, hogy ne engedjenek nyugodtan aludni három hétig, majd közlöm veled, hogy így állj ki ellenem, majd a versenyen bizonyíthatsz. Aztán mivel hulla fáradt vagy én legyőzlek és kikiáltom magam tiszta győztesnek.

Amúgy valamikor a régi Orbán maga mondta, hogy ha a hatalom kisajátítja a népet, akkor csak magának köszönheti, hogyha a nép elzavarja. Persze ez jó régen volt, akkor még lázadó fiatal demokrata volt, most meg egy kövér elvtárs a maffikormány élén. Vagy valami ilyesmit mondott, nem tom szó szerint.

2022. okt. 27. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Hogy kiderül róla valami kínos.

Boris Jonhson bulikat tartott a karantén alatt, és pár hónap múlva lemondott.

Habár a Viktor egy disznó, attól még nem hülye, és (szerintem) nem csinálna ilyet.

UI: Nem vagyok Fideszes!!!

2022. okt. 29. 15:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha az ország érdeke lenne az első, akkor ez a dagadék már régen csak kapálna.
2022. okt. 29. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!