Most hogy Orbán törvénybe hozta, hogy a kormány nem felelős többé a szociális hálóért, tulajdonképpen mire fel fizetünk ilyen magas adókat?
A szociális hálóért már többé nem vállalnak felelősséget. Ezt most hozták ki új törvényként. Az oktatásra és egészségügyre minimálisat költenek, manapság semmire sem mész ha nincs mindkettőből magán, maszek, az állami az trágya, éves várólisták meg ilyenek. Az utak állapota nagyon szar, semmivel sem különb mint a balkán legmélyén vagy akár Afrikában, én voltam már Algériában és béreltünk autót, nem voltak szarabbak az utak ott sem egyáltalán.
Tulajdonképpen akkor mit is nyújt az állam nekünk? A nagy semmin kívül, mert én azon kívül nem látok sok mindent. A gáz ára is jóval magasabb mint a piaci árak, tehát az is egy adó, nem kedvezmény. Az állam már semmit sem támogat tulajdonképpen, csak beszed. És még így is üres az államkassza..
Konyorgom, honnan tudja bárki is hogy milyen lenne más?
Az agyilag visszamaradott szellemi fogyatekosok takaroznak allandoan ezzel, hohy mas ugy is szarabb lenne. ..
Nem, megsugom a fidesznel szarabb jelenleg nincs
Hogyhogy miért fizetünk?
Ingyenes a közmédia, támogatják a sportot (stadionok), vannak őrzünk védünk rendőrők, eltartjuk a bíróságot, kifejezhetjük akaratunkat (jó pénzért) a konzultáción..
Ezek mind pénzbe kerülnek, és mint tudjuk felsővezetőnk vagyontaslan, így ezeket nekünk kell fizetni az adón keresztül,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!