Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem nevetséges, hogy a kormány...

Nem nevetséges, hogy a kormány nem azt komunikálja, hogy Putyin őrult háboruja miatt magassak a rezsiköltségek illetve az infláció? Brusszelt miért könnyeb hibázatni mint a Ruszkikat? Mit kap ezért cserébe?

Figyelt kérdés

#putyin őrult háboruja
2022. okt. 27. 09:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%

#29 2022-ben, az EU tagjaként háborús helyzetben bármelyik fiatal ki tud menekülni. Mondjuk én nem a csodára várok és megteremtettem a családomnak a biztonságához szükséges feltételeket.

#30 De, édesapa vagyok. De attól, hogy van egy gyerekem, nem rendelkezek az élete felett. 30 évesen van joga eldönteni, hogy mihez akar kezdeni a saját sorsával.

2022. okt. 27. 10:09
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
31: ezt azoknak az édesapáknak mondd, akiknek a gyerekeik nem tudtak kimenekülni a lebombázott társasházakból, óvodákból stb. Nem látod a fától az erdőt.
2022. okt. 27. 10:12
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
#32 Én a saját családomért vagyok felelős. Nekik megteremtettem a biztonságos és boldog élet feltételeit otthon és külföldön is. Ahogy te is a saját nézőpontodból reagálsz, úgy én is azt teszem. Furcsa, hogy nem csak egy helyes válasz létezik, ugye? Te nem tehetnéd meg a szabad életet és inkább behódolsz. Én megtehetném, hogy időben kimenekítsem a családom, így ennek megfelelően válaszolok.
2022. okt. 27. 10:16
 34/36 anonim ***** válasza:
93%

“Én megtehetném, hogy időben kimenekítsem a családom, így ennek megfelelően válaszolok.“

Ha kora hajnalban lebombáznak, akkor nem, nem tehetnéd meg. Ennyi segghülyét bmeg.

2022. okt. 27. 10:18
 35/36 anonim ***** válasza:
60%
#34 Nem tudnak lebombázni, mert létezik olyan, hogy légvédelem és híradás. Az ukrán civil infrastruktúrát sem első naptól bombázzák. Már a háború kitörése előtt megindult a menekültek hullám. Nem tartana semeddig biztonságos helyre menekíteni a családomat. Elhiszem, hogy a korlátolt világodban a személyi döntéseknek semmilyen alapja nincsen, de a valóság nem így működik. Ha olyan hülye vagy, hogy az ellenség felsorakozik a határnál és maradsz a határmenti házadban miközben megtehetnéd, hogy biztonságos helyre menekülsz, akkor bizony a te felelősséged, ha a gyerekedet lebombázzák. Arról, hogy szerencsétlen boldog rabszolga vagy aki képtelen az önálló döntésre és a saját boldogulását mástól reméli pedig nem tehetek.
2022. okt. 27. 10:26
 36/36 anonim ***** válasza:
70%

"6-os, nemigaz!

Az infláció már tavaly is az egekben volt, csakúgy, mint a piaci gáz és üzemanyagár! Az ársapkát jóval a háború előtt rendelte el a kormány, akkor, amikor szankcióról, még szó sem volt.

A forint miatt tartunk itt, ahol tartunk, egyik nem eurós európai valuta sem esett akkorát, mint a miénk. Mindenhol gond a háború, de nem ilyen szinten. A kormány politikáját árazták be teljesen a piacok, a jegybankunk és kormányunk vesztette el teljesen a nemzetközi hitelét.

Brüsszel nem tehet arról, hogy nettó vadbarmok irányitják Magyarországot!"

A háború előtt mikor volt ekkora infláció mint ma? Nem azt mondom, hogy Orbán nem felelős nagymértékben érte de ha nem lett volna háború, ma nem lenne ilyen magas.

2022. okt. 27. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!