Nem nevetséges, hogy a kormány nem azt komunikálja, hogy Putyin őrult háboruja miatt magassak a rezsiköltségek illetve az infláció? Brusszelt miért könnyeb hibázatni mint a Ruszkikat? Mit kap ezért cserébe?
#29 2022-ben, az EU tagjaként háborús helyzetben bármelyik fiatal ki tud menekülni. Mondjuk én nem a csodára várok és megteremtettem a családomnak a biztonságához szükséges feltételeket.
#30 De, édesapa vagyok. De attól, hogy van egy gyerekem, nem rendelkezek az élete felett. 30 évesen van joga eldönteni, hogy mihez akar kezdeni a saját sorsával.
“Én megtehetném, hogy időben kimenekítsem a családom, így ennek megfelelően válaszolok.“
Ha kora hajnalban lebombáznak, akkor nem, nem tehetnéd meg. Ennyi segghülyét bmeg.
"6-os, nemigaz!
Az infláció már tavaly is az egekben volt, csakúgy, mint a piaci gáz és üzemanyagár! Az ársapkát jóval a háború előtt rendelte el a kormány, akkor, amikor szankcióról, még szó sem volt.
A forint miatt tartunk itt, ahol tartunk, egyik nem eurós európai valuta sem esett akkorát, mint a miénk. Mindenhol gond a háború, de nem ilyen szinten. A kormány politikáját árazták be teljesen a piacok, a jegybankunk és kormányunk vesztette el teljesen a nemzetközi hitelét.
Brüsszel nem tehet arról, hogy nettó vadbarmok irányitják Magyarországot!"
A háború előtt mikor volt ekkora infláció mint ma? Nem azt mondom, hogy Orbán nem felelős nagymértékben érte de ha nem lett volna háború, ma nem lenne ilyen magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!