Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem nevetséges, hogy a kormány...

Nem nevetséges, hogy a kormány nem azt komunikálja, hogy Putyin őrult háboruja miatt magassak a rezsiköltségek illetve az infláció? Brusszelt miért könnyeb hibázatni mint a Ruszkikat? Mit kap ezért cserébe?

Figyelt kérdés

#putyin őrult háboruja
2022. okt. 27. 09:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%
Röviden tömören: egy nemzeti ideológia a szuverenitásról és egyebekről sem kerülhet emberi életekbe. Gondolom nektek ez nem számít.
2022. okt. 27. 09:40
 22/36 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező

Már egy éve is elmúlt, hogy beindult az energia és üzemanyag válság, több, mint fél éve van ez a háború is. Neked meg még mindig nem sikerült megértened, hogy attól mert az energia és üzemanyag árak korábban elkezdtek emelkedni, a háború és a rá adott ostoba szankciós válaszok MÉG TOVÁBB növelték mind az árakat, mind az inflációt.

Nem azt mondja a kormány, hogy csak a háború miatt vannak a mostani árak, hanem hogy az még okoz hatalmas áremelkedést, inflációt.

De nyugodtan próbálhatod megmagyarázni, hogy ha nem így van akkor miért február után robbant be az infláció egész Európában? Miért február után emelkedtek meg hatalmasat az árak, benne a gáz és áram árával?

Nem fog sikerülni.

2022. okt. 27. 09:41
 23/36 anonim ***** válasza:
87%
20: nem tudom, de szerintem hamarabb törődnél bele abba, ha a fiadat a szovjet unióban neveled, mint abba, hogy a háború miatt nem már lenne kit felnevelni.
2022. okt. 27. 09:42
 24/36 anonim ***** válasza:
77%

Köszi, mint egykori szovjetúniós ország túlélő, én nem szeretnék senki sem egy új szovjetúnióban nevelni.

Inkább a nemátalakitó műtét havonta 2x.

2022. okt. 27. 09:45
 25/36 anonim ***** válasza:
7%
#23 Én hamarabb halnék meg, hogy a gyerekem szabad földön éljen, minthogy modern rabszolgaként tartsák egy diktatúrában. Mondjuk el is jöttünk Magyarországról, szóval valószínűleg más az értékrendünk. Valaki egyszerűen jobbágynak születik.
2022. okt. 27. 09:47
 26/36 anonim ***** válasza:
89%
25: de nem te halnál meg, hanem a gyereked. Nem érted?
2022. okt. 27. 09:48
 27/36 anonim ***** válasza:
93%
25: és biztosan a helyén van az értékrended (meg az intelligenciád is), ha inkább megöletnéd a fiadat, minthogy szovjet földön éljen. Ami nem jó, de jobb, mintha legyilkolnák a háborúban.
2022. okt. 27. 09:50
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
#26,27 Nem öletném meg. A családomat kimenekíteném az országból én pedig maradnék harcolni érte. Egyébként az ukránok is ezt csinálják. Ha pedig elég idős lenne hagynám, hogy maga döntsön a sorsa felől.
2022. okt. 27. 09:59
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
28: aha, persze. Tudod te, hogy hány fiatal halt meg a háború miatt? Ha tudnád, nem írnál ilyen ökörséget. Sokuknak esélyük sem volt kimenekülni.
2022. okt. 27. 10:01
 30/36 anonim ***** válasza:
89%

“Ha pedig elég idős lenne hagynám, hogy maga döntsön a sorsa felől.“

Szerintem ez a mondat mindent elárult. Gondolom nem vagy édesanya/édesapa.

2022. okt. 27. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!