Kinek mi a problémája Lilike produkciójával?
Mert szerintem nem feltétlenül a trágárság.
Hanem, hogy az egész kimerült a fszozásban és a mainstream által szajkózott frázisok pufogtatásában.
Nem hallottunk eredeti gondolatokat, arról, hogy mi a helyzet a tanárokkal, és ha mellettük áll akkor miért járatja le őket és az iskoláját.
Meg úgy általában egy ötlettelen, stílustalan és igénytelen szöveget hallhattunk, amire a magyar tanára nem lehet büszke és mint mondtam nem a fszozás miatt!
Várom a véleményeket!
Az ő korában még nem fejlődik ki mindenkinek a "gerince" .
Ennek és az ostobaság keveredésének a példája Lili (és "vörös" Blanka is)
Már leírtam a gyakorin nem egyszer, de képesek vagytok megmagyarázni, hogy de hát a Lilike produkciójával semmi gond nincs az ég világon. A mondanivalójára kell figyelni, nem a stílusra. Bár kétlem, hogy Lilikének erős lenne a mondanivalója, de nem hallgattam meg a nagyszerű előadását.
Meg jöttök Bájer Zsoltikával (nagyon utálom én is), hogy hát neki szabad?
És (sajnos) neki szabad, mert a Fidesz kettős mércével látja a világot és ugyanazt a Bajer Zsótinak nem hozzák fel, amit felhoznak egy random kormányellenesnek.
Nem tökéletes példa de erről az jut eszembe, amikor egy pasinak az a baja, hogy a a férfiaknak kell kezdeményeznie, a nőknek meg nem. Persze néha a nők is kezdeményeznek, nálam is kezdeményeztek már nők, meg én is náluk. De az esetek 80% ban nem ők szoktak. Én is ki vagyok/voltam már akadva ezen, hogy mért nincs itt egyenlőség, de ilyenkor megkapják a pasik, hogy akkor meg ne kezdeményezz és maradj egyedül. Na ez jutott arról eszembe, hogy a Bajer Zsótinak lehet mocskosnak lennie de a Lilikének meg nem. Konklúzió: Ne beszélj csúnyán ha jót akarsz és ne Bájerre mutogass, mert a Fideszesek kettős mércéje miatt sajnos neki "lehet". Persze ez nincs helyén de ez van. Ez ellen a jelenség ellen fel kell szólalni, csak a FIdeszes kettős mércével rendelkezik és talán hiába mondod neki.
De Bájer Zsoltival az uszító műsorai a legnagyobb gondok, nem is a stílusa, Lilike legalább a nmezetért állt ki, Zsóti meg csak uszít.
BájerZsóti publicista. Van stílusa és mondanivalója, mondanivalójának tartalma.
Meg mondjuk mondandója nincs tele öncélú obszcén káromkodással. Mint pl. fszomkivan stb...
15 :D :D :D :D :D
A publicista meg a propagandista közt annyi a hasonlóság mint a kacsacsőrű emlős meg a velociraptor közt.
Ne égesd már magad egy ordenáré senkiházi felolvasót egy 17 éves normális lányhoz hasonlítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!