Hanem, hogy az egész kimerült a fszozásban és a mainstream által szajkózott frázisok pufogtatásában.
Nem hallottunk eredeti gondolatokat, arról, hogy mi a helyzet a tanárokkal, és ha mellettük áll akkor miért járatja le őket és az iskoláját.
Meg úgy általában egy ötlettelen, stílustalan és igénytelen szöveget hallhattunk, amire a magyar tanára nem lehet büszke és mint mondtam nem a fszozás miatt!
Nekem az a bajom, hogy nem az ágyamon, hanyatt vágva, szét tett lábbal, néma csöndben adta elő.
2022. okt. 26. 22:08
2/16 anonim válasza:
Lehet titokban a Fidesz fizetett neki érte, hogy így járassa le az ellenzéket.
2022. okt. 26. 22:09
3/16 anonim válasza:
"az egész kimerült a mainstream által szajkózott frázisok pufogtatásában."
Igy meg is találhatod a megbizót!
Egész olvasott szöveg a káromkodással együtt kapja.
Alapból alpári a stílusa a csaj semmit nem magától csinál kezébe van adva a szöveg. Csak a stílusa kell a megbízónak,meg annyi ész,hogy közönség elé álljon
2022. okt. 26. 22:25
4/16 anonim válasza:
Nekem az a problémám vele, hogy mióta a fideszesek ráizgultak, azóta ez a sláger az oldalon. Már majdnem két napja nem volt lmbtq kérdés. Pedig eddig a csapból is az folyt...a jobboldalon. Már hiányzik.
2022. okt. 26. 22:26
5/16 anonim válasza:
Végül is semmi. Csinálja csak! Már most gyúrnak a 2026-os Fidesz 2/3-ra. Aztán senki ne nyivákoljon 4 év múlva, hogy jaj toronymagasan nyert a Fidesz, tessék majd visszagondolni Lilire, aki csak b..dmegolni, meg k..va anyázni tudott.
2022. okt. 26. 22:34
6/16 anonim válasza:
Semmi
2022. okt. 26. 22:38
7/16 anonim válasza:
Se eleje, se vége nem volt az egész mondanivalójának, semmi olyan amit a kommunikációs folyamatban fókuszáltan, hosszabb távon fel lehetne használni. GT klónkártya ismételt elővétele N.Blanka után, de eltolt módon. Ellőtték ezt a patront ész nélkül.
2022. okt. 26. 22:38
8/16 anonim válasza:
7.
"
Ellőtték ezt a patront ész nélkül"
Ilyen banda ne is nyerjen mert abból se sülne ki jó, teljes frissítés kellene ide
2022. okt. 26. 22:41
9/16 anonim válasza:
A trágárság és az obszcenitás alkalmatlan és kontraproduktív minden valós cél elérése érdekében.
Ha valami számító, lejárató akció iskolájával és a tüntetőkkel szemben, akkor célbaért a provokáció.
A fiatal hölgy szánalmas, megvetendő.
2022. okt. 26. 22:48
10/16 anonim válasza:
„amire a magyar tanára nem lehet büszke”. Kinek a magyar tanára? Szerinted ő írta? Én, sajnálom: kihasznált áldozat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!