Közigazgatásban dolgozóknak nem lenne jogos a tüntetése, mi miért nem megyünk ki?
Figyelt kérdés
Van egy nyelvvizsgám és két diplomám, 10 éve dolgozok egy járási hivatalban és 232.000 Ft a nettó jövedelmem2022. okt. 26. 18:46
1/6 anonim válasza:
Verekedjetek össze a tanárokkal, azt talán megnézném. Amúgy a bürokraták kevés embert hatnak meg...
2/6 anonim válasza:
Nyilván ki kell menni tüntetni, bár nem tudom sikeres lesz e.
3/6 anonim válasza:
Nézd meg a főnököd kinek az alattvalója. Valószínű ő is húz a volt komcsikhoz, mert fontosabb neki a saját pozíciója, csoda hogy nem tiltott meg kimenjél. Amúgy meg nincs értelme annak amit a tanárok csinálnak, bohózat az egész. A rendszerváltás óta bohózat az egész politika, vicc ugyan azok maradtak hatalmon, akik KJ szolgálták. Most olyan az egész két KISZ táborra szakadt az ország vannak az Orbánisták, és vannak a Gyurcsányisták. A rendszernek hazudott váltáskor átadtuk a hatalmat a komunistáktól a komunistáknak.
4/6 anonim válasza:
2 diplomával ülsz a közigazgatásban.Ezt csak magadnak köszönheted.
Lehet jönni versenyszférába.
5/6 anonim válasza:
Úgy van menjen mindenki a versenyszférába, akinek 2 diplomája van, akkor majd ott megy le a bérek, mert túl kínálat lesz, aztán menjen mindenki vissza a közszférába, és akkor ide oda rohangászhatnak, de jó hát így is lelehet élni egy életet.
6/6 anonim válasza:
Érdemes lenne nektek is. Bár én "csak" 9 éve vagyok tanító, de diplomával és 3 nyelvvizsgával viszek haza pótlékokkal együtt nettó 207 ezer forintot. Mindenkinek össze kéne fogni, mert lassan tényleg éhen fogunk dögleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!