Miért veszi ennyibe semmibe a kormány a saját dolgozóit, hogy lehet az hogy ezek után még működik a közigazgatás?
Én 220 ezer nettó jövedelmet kaptam 10 év munkaviszony után két diplomával, a hanyatló nyugaton négyszer ennyit kapnék, most jönnek a rezsiárak amit így nehezen tudok kifizetni egy többgenerációs házban, az álláshely elismerés egy kis juttatás lett volna de most ezt is elvették...így holnap beadom a felmondásom és szívből kívánom hogy döljön össze a közigazgatás
Semmi nem akadályoz meg téged abban, hogy felmondj és elmenj a "haladó nyugatra" vagy keress állást az államigazgatáson kívül.
Teljesen igazad van, kevés ez a kereset - konkrétan az Aldiban többet keresnél árufeltöltőként.
De aztán ne gyere holnapután ugyanezzel a szöveggel! Állj fel és tényleg keress másik munkát!
Végre! Egy bátor ember! Minden elismerésem ha így teszel!
Ha meg csak kamu volt a felmondás akkor holnap megírom hogy milyen ember is vagy!
Persze hogy fenyegetett ő tudja ,hogy majdnem lehetetlen pótolni ezt a szaktudást ami neked van. Szerintem 2 diplomával gyorsan találsz másik melót ami sokkal jobban fizet addig meg 3 hónapig jár a munkanélküli.
9/ tipikus magyar ostoba károgó , ne is foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!