Kit választanál 2026-ban miniszterelnöknek, ha csak az alábbi két lehetőség van?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 19:16
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor
Pánkotai Lili
50 szavazat
3/10 anonim válasza:
Az nem lenne semmi, hogyha egy szabadszájú, őszinte tini is felmosná a padlót Rubel Viktorral. :D
4/10 anonim válasza:
Bárcsak velem is...a cipőjét is tisztára nyalnám. 🍆
5/10 anonim válasza:
"Is"?
Az utóbbi 12 évben senki nem mosta fel a padlót Vityuval.
6/10 anonim válasza:
5-ös A kérdés alatt van egy szavazás, ahol a többség Pánkotai Lilire szavazott, tehát a pillanatnyi erőviszonyok azt mutatják, hogy Rubel Viktor népszerűsége a béka segge alatt van. Ha egy egyszerű tini is népszerűbb, mint ő, akkor mekkora többséggel győzne MOST (nem az elmúlt 12 évben) bármelyik ellenzéki politikus. Érted vagy csak játszod a h-t?
7/10 anonim válasza:
És már húsz ember szavazott. Orbánnak vége.
9/10 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy a többség Orbán Viktorra szavazott. Nem mintha lenne jelentősége a gyakoris szavazásoknak, az itteni ellenzékiek többsége egy kalap szarra is leszavazna Orbán ellenében.
Fideszes vagyok, de én is Pánkotaira szavaztam poénból. :)
10/10 Prokopf válasza:
Mármint azok közül, akivel kiállt?
A legutóbbi kétharmad lényegileg nem azonos az eddigiekkel. Orbánnak sikerült lenulláznia a komplett politikát. Üzenete egyszerű:"minden politikus sz*r, de én vagyok a legkevésbé az." Ebből az alaphelyzetből nézd, és mindent értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!