Ön megölelné Orbán Viktort ha lehetősége volna rá?
Honfitárs,Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr édesapánk csak arra vár hogy szeretetteljesen megöleld.
Megöleled?
Nem.
Viszont ellenzékiként is meginnék esetleg vele egy kávét és szívesen beszélgetnék vele, hogy legalább kicsit megértsem. Nyitott vagyok mindenre, de amit csinál az káosz. Örülnék emiatt egy személyes találkozónak, hogy tudjunk beszélgetni és elmondja, hogy miért is olyan amilyen, miért is csinálja azt amit.
Vagy ha legalább jobboldali politikus akarna lenni, jobboldaliként szívesen megvitatnék vele pár dolgot, hogy mit csinálhatna másképp.
Ja, én is megölnének olvastam😂.
Ennek fényében természetesen járna neki egy hatalmas ölelés a fényes győzelemért és azért, hogy földbe döngölte a hazaáruló baloldali összefogást!
5#
Pontszám alapján látszik, hogy fideszes vagy. De ölelésről van szó, nem ölésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!