MZP inkompetens miniszterelnöknek? Ha mondjuk az lenne a választási lehetőség, hogy Palkovics László meg MZP között kellene választani, kit választanál?
Basszus... Diszlexiás lettem...
Ukrán helyzetről ovasgattam cikkeket, s úgy olvastam, hogy Palkovics inváziós és technológiai miniszter.
Nem lehet normális az amit a Fidesz a médiában művel. Régen nem volt ilyen undorító az egész. Most meg felmegyek facebookra/M1-et nézem és konkrétan kormánypárti propagandát tolnak a pofámba. A legtöbb estben nyilvánvaló hazugságokkal vagy a másik szavait kiforgatják.
A Mini Feris idétlen kampányreklámról meg ne is beszéljünk. Aki ezt normálisnak és elfogadhatónak tartja az az én szememben menthetetlen.
Jelenleg az egyetlen kormányváltó erő az ellenzéki összefogás. Márkinak vannak hibái és látszik rajta hogy még egyenlőre nem minden esetben jó szónok (bár utóbbi időben egyre jobban javul)
De ha van némi esély hogy eltüntesse ezt a szemetet akkor rá szavazok. És én úgy látom hogy van rá esély.
A családban soha nem politizáltunk vagy szavaztunk de most mind MZP-re adjuk le elsőként a voksunkat.
Ismétlem: NEM LEHET NORMÁLIS AZ AMIT A FIDESZ A MÉDIÁBAN MŰVEL!
Rekord magas államadósság és infláció. Szétvert felsőoktatás. Hatósági áras alapvető élelmiszer. 6000 milliárdos EU-s pénz elcseszése. 74% unk az uniós szegénységi küszöb alatt vagyunk, az EU 2. legszegényebb országa lettünk... 2010-ben pedig ez még nem így volt...
VÁLTOZÁST AKARUNK!
- Hiába tiltom le ugyan úgy előjönnek a hirdetések.
- Youtubeon nem fogok ezért fizetni
- Az M1 az KÖZtelevízió... MZP és az ellenzék meg az ország másik felét képviselik mégse szerepelhet sosem a TV-ben amit 130 milliárdért működtetnek az adófizetői pénzből. Nem csupán szeretném de egyenesen ELVÁRNÁM hogy ő is szerepeljen illetve hiteles információkat szeretnék hallani nem egyértelmű hazugságot. Nem ezért fizetem az adót erre.
7 A reklámmentes YouTube 2600 Ft 5 főnek és Te meg inkább idegesíted magad...hát gratulálok, megérdemled, bolond vagy, ülj le fiam egyes!
Mindent kívülről vár el, de maga nem cselekszik semmit azért, hogy változzon a helyzete....na az ilyenek miatt tart Magyarország ott, ahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!