Állampolgárként hogyan kezdeményezhetem, hogy Karácsony Gergely takarodjon el Budapest éléről?
Figyelt kérdés
Kezdeményezhetek új választást?
Aláírásgyűjtéssel meg lehet buktatni a főpolgármestert?
2021. szept. 28. 20:06
1/18 anonim válasza:
Ha jövöre miniszterelnök lesz, akkor el fog.
2/18 anonim válasza:
Sajnos sehogy nem tudjuk tesó. Ki kell várni amíg ez a Demszky 2.0 elvonul. Lesz utána dolog bőven..
3/18 anonim válasza:
Meg kell nyerni a választást, ennyi. Ellenzékiként én is tudomásul véve a választások eredményét eltűröm Orbánt, neked el kell tűrnöd Karácsonyt.
Vagy az, amit #1 mond...
4/18 anonim válasza:
Maradjon csak ott, Budapest élén. Ti akartátok.
5/18 anonim válasza:
Nem a várossal foglalkozik az biztos.
6/18 anonim válasza:
Majd 2024-ben kezdeményezheted egy db x-el amit a szavazólapon behúzol, addig aligha. Állampolgári kezdeményezésre nem lehet választott tisztségviselőt leváltani (meg népszavazást sem lehet róla kiírni).
7/18 anonim válasza:
Ha én (nehezen!) elviselem Orbánt, akkor te röhögve elviselheted Karácsonyt!
8/18 anonim válasza:
Ha miniszterelnök lesz, akkor időközi választás lesz kiírva. Szóval szavazz rá.
9/18 anonim válasza:
Maradjon csak! Szinte minden héten újra és újra lejáratja magát, amit élvezettel nézek. Még pár hónap és a béka ánusza alá süllyed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!