Mikor értik meg végre az emberek, hogy hiába van több pénzünk, de az kevesebbet ér?
Figyelt kérdés
A reálbérek emelkedése az infláció gyors emelkedésével egyre lassul. Hiába nő a bruttó átlagkereset, a pénzünkért egyre kevesebbet adnak a boltokban.2022. okt. 25. 17:37
1/8 anonim 

válasza:

Most tényleg lelassult a reálbérek növekedése, sőt, ideiglenesen talán negatívba is fordult egyeseknél. Nem hinném, hogy ezt ne értenék az emberek.
2/8 anonim 

válasza:

Bokros Lajos sunyin mosolyog, a háttérből felzeng az echója: "Nincs az a béremelés, amit ne lehetne elinflálni!"
3/8 anonim 

válasza:

Én értem, kevesebbet ér, világos.
4/8 anonim 

válasza:

Lelassult a reálbérek növekedése? Valójában inkább felgyorsult a csökkenésük.
5/8 anonim 

válasza:

Nyilván az infláció miatt kevesebbet ér, mindig is értettem.
7/8 anonim 

válasza:

Mond ezt egy olyan fideszesnek, aki annyit fog fel az egész helyzetből, hogy: hurrá, nem a baloldal kormányoz!
8/8 anonim 

válasza:

Én megértem, de azt is tudom, hogy a legfőbb felelős a reálbérek csökkenéséért. Úgy hívják, Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!