Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor értik meg végre az...

Mikor értik meg végre az emberek, hogy hiába van több pénzünk, de az kevesebbet ér?

Figyelt kérdés
A reálbérek emelkedése az infláció gyors emelkedésével egyre lassul. Hiába nő a bruttó átlagkereset, a pénzünkért egyre kevesebbet adnak a boltokban.
2022. okt. 25. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Most tényleg lelassult a reálbérek növekedése, sőt, ideiglenesen talán negatívba is fordult egyeseknél. Nem hinném, hogy ezt ne értenék az emberek.
2022. okt. 25. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Bokros Lajos sunyin mosolyog, a háttérből felzeng az echója: "Nincs az a béremelés, amit ne lehetne elinflálni!"
2022. okt. 25. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, kevesebbet ér, világos.
2022. okt. 25. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lelassult a reálbérek növekedése? Valójában inkább felgyorsult a csökkenésük.
2022. okt. 25. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyilván az infláció miatt kevesebbet ér, mindig is értettem.
2022. okt. 25. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Értem.
2022. okt. 25. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Mond ezt egy olyan fideszesnek, aki annyit fog fel az egész helyzetből, hogy: hurrá, nem a baloldal kormányoz!
2022. okt. 25. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én megértem, de azt is tudom, hogy a legfőbb felelős a reálbérek csökkenéséért. Úgy hívják, Fidesz.
2022. okt. 25. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!