Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akiknek nem tetszett Pánkotai...

Akiknek nem tetszett Pánkotai stílusa, ők mit gondolnak arról amit mondott?

Figyelt kérdés

A stílus amiben előadta a mondandóját egyeseknek talán túl erős volt, bár szerintem ebben az influencerek is erősen rájátszottak.

De valójában az a lényeg amit mondott, erről meg kevesen nyilatkoztak. Ezért kérdezem, hogy akik a stílust bírálják, ők a tartalomra mit reagálnak? Mennyire tartják jogosnak, vagy mi az, amivel nem értenek egyet?

2022. okt. 25. 16:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Oké, de a jobboldal elvben erkölcsös, a libsik meg fúj. Ilyenkir hol a bagy erkölcsi fölény?
2022. okt. 26. 15:21
 22/29 anonim válasza:
Nekem ez az “slam”, vagy mi, full cringe. Gyenge volt, se rím, se ütem, dallam, hangsúlyok (jókor, jó helyen) vagy bármi, pedig láttam JÓ slamet. Nem kellene erőltetnie, mert nem megy neki sajnos. A mondanivaló így nekem nem jött át teljesen, vérzett a fülem mikor hallgattam, jó lenne leírni a szöveget, mert értelmezhetetlen ahogy mondja
2022. okt. 26. 19:51
 23/29 anonim ***** válasza:

23.

Mert egy gyerek,nem kellett volna őt pénzelni az "elitnek"!

2022. okt. 26. 19:59
 24/29 anonim ***** válasza:
#22: Mi van?
2022. okt. 26. 20:53
 25/29 anonim ***** válasza:
50%
Egy kétségbeesett 17 éves diáklány egyszerű beszéde kiállva a pedagógusokért. Nincs benne se több se kevesebb, csak most a Fidesz illetve a támogatóik meg tudják lovagolni ezt az egészet mert volt benne 3-4 trágár kifejezés.
2022. okt. 30. 00:25
 26/29 anonim ***** válasza:
28%

25: te naiv xD

ha ennyire beveszed, nem lehet hogy te írtad a szövegét? :D amit egy mónika show ihletett? :D

2022. okt. 30. 02:06
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
26: A mónika show és egyéb lumpenproli "celebműsorok" a fidkányok szintjét ütik meg,normális ember nem fogyaszt olyan médiatartalmat. :D
2022. nov. 1. 01:22
 28/29 anonim ***** válasza:
egyszerű beszéd, akkor nálad minden második szó a g*ci és a b*zdmeg?
2022. nov. 1. 13:35
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem mondott hülyeséget. De a sok csúnya szó, nem kellett volna bele szőni.Bármennyire menő.
2023. máj. 5. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!