Akiknek nem tetszett Pánkotai stílusa, ők mit gondolnak arról amit mondott?
A stílus amiben előadta a mondandóját egyeseknek talán túl erős volt, bár szerintem ebben az influencerek is erősen rájátszottak.
De valójában az a lényeg amit mondott, erről meg kevesen nyilatkoztak. Ezért kérdezem, hogy akik a stílust bírálják, ők a tartalomra mit reagálnak? Mennyire tartják jogosnak, vagy mi az, amivel nem értenek egyet?
Ez a bahzmegolás meg trágárság a Mucsi -és Gálvölgyi-féle "azt mondta bahmeg, hahahöhö"-szinten van. Ott a humort helyettesítik be vele, itt a politikai mondandónak próbálnak színezetet adni, miszerint "jé, ő is minden második szó után káromkodik ahogy én, akkor máris szimpatikus minden, amit mond!"
Így kell a gyerekeket tolni a frontvonalba mert az még védett faj, egy átlaglibsi felszólalót meg megesznek reggelire. Ettől még ocsmányabb a baloldal.
13.
Én is undorítónak tartom ellenzékiként.
Hol tudnám megnézni vagy elolvasni hogy mit mondott Pankotai Lili?
Persze a stílus maga az ember...
De akkor mi van Orbán viktorral?
Persze az ő stílusa és kiverte nálam a biztosítékot már sok sok évvel ezelőtt. Amikor elkezdtem a mondataim mögé látni, hogy ki is Ez a gazember valójában, és mit is akar...
a mondandójának igaza van, csak az előadás mód hányadék. de hát valahol erre van igény, szerintem ha trágár szavak nélkül adná elő többen álltak volna mellé.
szerintem a csaj kapott hideget meleget emiatt és ezt nem magától hányta ki hanem politika állhat mögötte.
kár hogy ez nem olyan tüntetés mint a katás, értem ez alatt ahol az ellenzékiek el lettek zavarva mondván hogy ha áprilisban nem értetek el semmit, ne itt és most kapálózzatok.
mert látszik hogy beszálltak a buliba.
18: hát ugyanúgy lehet olvasni a retarjobber, fidesznyik, stb. lehet hogy 30 emberből csak 5 vélekedik így, nem kell mindenkit egy kalap alá venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!