Akiknek nem tetszett Pánkotai stílusa, ők mit gondolnak arról amit mondott?
Figyelt kérdés
A stílus amiben előadta a mondandóját egyeseknek talán túl erős volt, bár szerintem ebben az influencerek is erősen rájátszottak.
De valójában az a lényeg amit mondott, erről meg kevesen nyilatkoztak. Ezért kérdezem, hogy akik a stílust bírálják, ők a tartalomra mit reagálnak? Mennyire tartják jogosnak, vagy mi az, amivel nem értenek egyet?
2022. okt. 25. 16:55
1/29 anonim válasza:
Nem kell erre rájatszani. Bunkó, prosztó stílusban adta elő, ez nem egy 1997-es Gangxsta Zolee szám, ahol menő b@zdmegolni. Egyébként sokmindenben igaza van, a padagógus tüntetés nem összekeverendő egy lebuj kocsmával, de Lilike stílusa sajna vállalhatatlan.
2/29 anonim válasza:
A stílus maga az ember. Az meg kit érdekel, mit rinyál, nem olyan fontos ember ő.
3/29 anonim válasza:
A stílus irritáló, ami kár, mert egyébként igaza van.
4/29 anonim válasza:
Én a stílusom meg a tartalmon is jót röhögtem. Jobb volt, mint egy ütős esti Sas kabaré.
5/29 anonim válasza:
"Lilike stílusa sajna vállalhatatlan."
Micsoda irónia... az kéri számon a stílust, aki lekezelően használ idegen személyről kicsinyítő jelzőt...
6/29 anonim válasza:
Nyilvánosság előtt, komoly rendezvényen nem beszélünk így. Ezzel nagyon sokat ártott a tüntető tanároknak, akik teljesen jogos követeléseket támasztanak. Majdnem annyit, mint a rájuk telepedő gyurcsány-maffia.
7/29 anonim válasza:
De fele annyit se, mint a Fidesz kormány.
8/29 anonim válasza:
#7 Lehet, de elvileg ő a tanárok pártján van, nem a kormányén.
9/29 anonim válasza:
Elvben a kormány is a tanárok pártján van. Baromira álszent egy csúnya szó miatt kiakadni. Ezért másnak lovagkereszt jár.
10/29 anonim válasza:
Ha beirnám ide azokat a szavakat a 'kik lilikéről' amiket kiböbögött letiltanának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!