Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Büszke vagy Pankotai Lilire a...

Büszke vagy Pankotai Lilire a beszéde miatt, vagy cikinek tartod a kiscsajt?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 13:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
#20 jah, a pszichopaták. Bár abból van jópár kormány oldalon.
2022. okt. 26. 17:34
 22/32 anonim ***** válasza:
69%
Hát azért ne haragudj meg de nálad van gond, ha számodra az aki nem káromkodik már pszichopata.
2022. okt. 26. 17:50
 23/32 anonim ***** válasza:
#22 nem szokásom megharagudni olyanra aki téved valamiben.
2022. okt. 26. 21:50
 24/32 anonim ***** válasza:
Hát téves dolgot egyedül önmagad állítottál, mert aki nem káromkodik max annyit mutat ezzel magából hogy jó a modora, de ha neked ilyen képzeteid vannak erről, hogy egy normális embernek káromkodnia kell, az azért felvet kérdéseket.
2022. okt. 26. 22:17
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Aki "jómodorból" nem káromkodik az max egy megfelelésikényszeres kis kretén akiből egyszer majd kiszalad a dolog. Így ez nem játszik. Vagy egy pszichopata aki ezzel "jómodort" mutat és előnyökre számít a modoros ostobák világában (ezek vagytok ti).

De áltasd csak magad, abban jók vagytok.

2022. okt. 27. 06:43
 26/32 anonim ***** válasza:
Őszintén? Neked tényleg valami bajod van, vagy valami nagyon furcsa környezetben élhetsz.
2022. okt. 27. 16:49
 27/32 anonim ***** válasza:

Amennyiben az furcsa környezet, hogy nálunk nem a képmutatásról és a képzeletbeli barátunknak való megfelelésről szól az élet, akkor igen.

Tudod, egy ember életének nem feltétlen kell emésztőrendszeri rákkal végződni.

2022. okt. 27. 22:00
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem én voltam az aki szerint pszichopata az aki nem káromkodik... de mindegy is, elég szomorú, hogy ezt így tanultad, vagy így raktad össze, hogy márpedig csak az lehet normális ember aki káromkodik.
2022. okt. 27. 22:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Valóban nem te voltál. És inkább az a szomorú, hogy a képmutatás annyira az életed részévé vált, hogy szerinted a szorongás a normális állapot.
2022. okt. 28. 06:50
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem is értem miért nem csináltál ebből karriert, Dr Csernus is csak felnézhetne rád.... Komolyan le kell borulnunk előtted, aki nem káromkodik, az rögtön szorong, meg pszichopata, holnapra eljutunk oda, hogy terroristák is.

Igazából már szerintem az egyszerűbb az, hogy vagy sima troll vagy és azért próbálod kitekerni a dolgokat, a másik meg, hogy tényleg ennyire el van torzulva a világról alkotott képed, de őszintén csak sajnálni tudom hogy számodra ez így alakult és ezt képzeled a dolgokról.

Ja na megyek gyorsan megyek felrobbantok pár pandakölyköt, mert a káromkodásmentes életet máshogy nem lehet bírni. :D

2022. okt. 28. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!