Meghallgattátok Pankotai Lili beszédét?
Sokan sokmindent írtak itt az oldalon arról a beszédről.
Deeee meg is hallgattátok ezt a beszédet? Vagy csak a cikkekből tudjátok mi van benne?
Belpesti libernyák - Pécsen?:D
Csak azért kérdeztem, mert sokan úgy nyilatkoznak róla, mintha tele lett volna fröcsögéssel, mikzöben a 4-5 perces beszéd alatt kb 3-4 trágár szó hagyta el a száját, pusztán a nyomatékosítás kedvéért. Valójában ha nem kapta volna fel ennyire a jobboldali sajtó, szerintem nem kapott volna ekkora visszhangot. AKi látott már embert beszélni, az nem akad fenn ilyesmin.
Az ilyen eltúlzott reakciókat egyáltalán nem értem.
Őszintén le írom, minden mocskolódónak minusz pontot adtam.
És tudom, hogy én is azt fogok kapni.
De szerintem teljes mértékben igaza van, a mostani 30-50 év közöttiek. Úgy ahogy van el rontották, a jelen és a jövő a mai generáció igen. De az, hogy egy ilyen elcseszett kormány irányítja az országot, az biztos, hogy nem a mostani 25 év alatti szavazókon múlik. Mert az ők nagy százaléka nem a fideszre szavaz.
Úgy ahogy én se. És sajnos nem sajnos, nincs más mint a dk.
De ezt a kormányt le kell váltani, vagy ez az Ország úgy ahogy van, tönkremegy.
Én mint egy 23 éves fiatal felnőtt férfi, igen is igazat mond abban az 5 percben.
A reakciók, pedig teljes mértékben túlzások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!