Miért baj Pankotai Lili beszéde, amikor csak egy figyelemfelkeltés volt a csúnya beszéd hogy mekkora a baj az országban és inkább az elkeseredettséget, dühöt mutatta a beszéde, van remény hogy politikus lesz belőle?
Mindenki olyan erényes lenne ebben az országban, mint most ezzel a szegény lánnyal...
miközben ott van Bayer Zsolt-tól kezdve a fél politikai palettán át, kb majd mindenki, aki kinyilatkoztatja maga baromságát.
Nettó álszentség.
Én fideszesként nem vagyok kiakadva rajta, inkább hatalmasat röhögtem. Köszi Lili.
Annyit még hozzátennék, hogy így kell tökéletesen elterelni a mondanivalóról a lényeget, mivel senkit nem az érdekel jelen pillanatban, hanem csak az obszcén kifejezések. Ilyen egy igazi amatőr.
" így kell tökéletesen elterelni a mondanivalóról a lényeget"
Így van. A lányka nem volt túl okos, mert a trágárságot a fideszpropaganda kiválóan fel tudta használni, hogy elterelje a lényegről a figyelmet.
Trágárság nélkül is el lehetett volna mondani.
89ben, valahogy még az ország nagyja hősként ünnepelte azokat a fiatalokat, akik hasonló vehemenciával álltak ki a saját életükért, jövőjükért és küldték haza a ruszkikat és akartak demokráciát ebben az országban!
Mi a qva anyja lett ezzel az országgal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!