Meghallgattátok Pankotai Lili beszédét?
Sokan sokmindent írtak itt az oldalon arról a beszédről.
Deeee meg is hallgattátok ezt a beszédet? Vagy csak a cikkekből tudjátok mi van benne?
Összesen 8 csúnya szó volt az előadásában.
Amit hangsujozasra használt.
Mert a mai idősebb korosztály nem érti, hogy ők küzdenek a tanárokért.
Küzdenek azért amit szeretnének.
És az idősebb korosztály mit csinál?
Csak nézd itt a válaszolókat, ezt csinálja az idősebb rész, le szarozza azt aki ki mer állni, nem csak magáért és a jövőért, hanem a tanárai és az összes fiatalért.
8:
"Belpesti libernyák - Pécsen?:D"
Belpesti libernyák alatt egy embertípust értek, nem feltétlen csak azt, aki ténylegesen belpesten is lakik. Ez a valóságtól eltávodlodott, a saját kisfröcsögő, örökké mindennel elégedetlen, LMBTQ meg feminista véleménybuborékjába zárt gondolkodni nem képes szánalom. Nem a trágársággal van baj, mert annak is megvan a helye, de ez még szabadversnek/slamnek sem volt nevezthető rímek híján, kb. mintha egy facebook posztot olvasott volna fel. És ezzel lett Pécsen harmadik helyezett.
Egyébként a Pride-ot is Pécsen szervezik újabban, csak szólok, ettől még nem lesz kevésbé belpesties jellege a dolognak.
Ezen gondolkoztam én is.
És ha jól tudom, akkor semmi köze ahhoz a slamnek, hogy rímeljen.
Aha. Szóval rímelnie sem kell, jóvanazúgy, aztán majd adunk neki egy nevet, így már azonnal művészet :DDD
Ez mennyire romkocsmás libsi szint már XD
16, olvass egy kicsit többet. Balassi Bálintnak is vannak "versei" amik kb egyáltalán nem rímelnek, mégis versnek mondjuk, pedig a vers aztán tényleg az a műfaj, amitől rímeket vár az ember.
A slam prózai műfaj, nincs ritmushoz vagy rímhez kötve.
Deee gondolom leszarod:D
1i, A lány gimnazista, tehát nincs köze a felsőoktatási kerethez.
Illetve az elmúlt 10 évben szignifikánsan csökkent a magyar diákok teljesítménye, illetve az oktatás átszervezése jelentősen rontott mind a pedagógusok élet- és munkakörülményein, mind az oktatás színvonalán, mind az intézmények helyzetén.
Szóval az tagadhatatlan tény, hogy a jelenlegi kormány sokat tett a zoktatás lezüllesztéséért. Az iskolák - mint épületek - felújítása dícsérendő, de mivel nem ez a probléma az oktatásban, a megoldáshoz ennek semmi köze.
Emberek, a 18-as válaszoló pont ugyan ezt írta le nekem privátban. Válaszoltam neki, és még mindig nem látta.
Ok dolgozik vagy nem, nem tudom.
De az biztos, hogy itt nem a negatív hangnak van igaza, hanem annak, aki kiáll a tanárokért és a magyar emberekért.
Mert nem csak a tanárokért van ez az egész, hanem a magyar emberekért.
Jelen esetben a tanárok alkotják a magyar embert, mert ők föl mertek állni és azt mondani, hogy nem tanítanak.
A kormány mondata ellenére, nagyon. Sok iskola megtartja az őszi szünetet.
Akkor mi is itt a jó meglátás?
A tanároké, vagy a kormányé?
És szerintem egyszerű a válasz.
A tanár és a diák próbál jobb életet teremteni. Azért mert a diákokból lesz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!