Miért nincs tüntetnek inkább a minimálbér megemeléséért?
De te hülye vagy. Megpróbálod kiforgatni. Ha figyelmesen elolvasod azt írtuk hogy a minimálbér emelés gerjeszti az inflációt. Hogyha csak a tanárok vagy az orvosok kapnak nagyobb fizetést az államtól az nem. De vagy direkt érted félre vagy nem tudod értelmezni
"Miért nincs tüntetnek"
Van tüntetnek. De ha nem megy a magyar, folytathatjuk esetleg más nyelven is...
#25 A legtöbb esetben az ilyen butaságot nem az alkotja aki kommentel vagy kérdez, hanem az illető "okos"kodó telefonja.
Nekem is írta már át szövegemet teljesen blődre, mert nem vettem észre az autokorrekúra javítását - amit az enyémen nem is lehet kikapcsolni.
Persze van amikor maga az illető "nem beszélni magyart" és esetleg a google fordító segített neki csak - de ebben az esetben szerintem csak a telefon váltotta át a 'nem' szavát nincs-re.
Mert össze omlik a világ attól hogy elírt valamit? Te mindig mindent tökéletesen csinálsz? Sosem hibázol?
Miért kell belekötni ilyen teljesen lényegtelen dolgokba?
Miért jó ez neked? Ettől jobbnak érzed magad? Ettől érzed magad valakinek, hogy beszólsz a kérdezőnek mert elírt valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!