Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs tüntetnek inkább...

Miért nincs tüntetnek inkább a minimálbér megemeléséért?

Figyelt kérdés
Miért csak a tanárok fizetése miatt hisztiznek? Amúgy is, egész nyáron szabadságon vannak, és kevesebbet dolgoznak mint napi 8 óra… egy gyári munkás sokkal több fizetést érdemel!

2022. okt. 24. 22:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

De te hülye vagy. Megpróbálod kiforgatni. Ha figyelmesen elolvasod azt írtuk hogy a minimálbér emelés gerjeszti az inflációt. Hogyha csak a tanárok vagy az orvosok kapnak nagyobb fizetést az államtól az nem. De vagy direkt érted félre vagy nem tudod értelmezni

2022. okt. 27. 13:32
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Én amondó vagyok, hogy ne legyenek fizikai, betanított munkások az országban. Csak és kizárólag magasan edukált diplomás emberek akik fél életüket tanulással töltöttek. Értelem szerűen ezért is ők sokkal jobb emberek mint bárki más nem magasan edukált emberek. Egy ilyen ország sokkal jobban lenne szerintem.
2022. okt. 28. 02:26
 23/29 anonim ***** válasza:
14%
*sokkal jobb
2022. okt. 28. 02:27
 24/29 anonim ***** válasza:
21%
A diplomások miatt kel a minimálbéreseknek többet adózni mert cseszik rendesen.be jelenteni magukat de mindegy is idioták.
2022. okt. 28. 03:43
 25/29 anonim ***** válasza:
24%

"Miért nincs tüntetnek"

Van tüntetnek. De ha nem megy a magyar, folytathatjuk esetleg más nyelven is...

2022. okt. 29. 20:30
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

#25 A legtöbb esetben az ilyen butaságot nem az alkotja aki kommentel vagy kérdez, hanem az illető "okos"kodó telefonja.

Nekem is írta már át szövegemet teljesen blődre, mert nem vettem észre az autokorrekúra javítását - amit az enyémen nem is lehet kikapcsolni.

Persze van amikor maga az illető "nem beszélni magyart" és esetleg a google fordító segített neki csak - de ebben az esetben szerintem csak a telefon váltotta át a 'nem' szavát nincs-re.

2022. okt. 30. 00:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Túl könnyen a telefonra fogod az igénytelenséget... Mindig ott a lehetőség, hogy leokézás előtt még átolvassa a telefon tulaja, hogy mit piszkált bele a javító, csak nem mindenki veszi a fáradságot.
2022. okt. 31. 12:03
 28/29 anonim ***** válasza:
37%

Mert össze omlik a világ attól hogy elírt valamit? Te mindig mindent tökéletesen csinálsz? Sosem hibázol?

Miért kell belekötni ilyen teljesen lényegtelen dolgokba?

Miért jó ez neked? Ettől jobbnak érzed magad? Ettől érzed magad valakinek, hogy beszólsz a kérdezőnek mert elírt valamit?

2022. okt. 31. 13:40
 29/29 Vans$ ***** válasza:
67%
Azért ,mert évente emelik :D
2022. nov. 1. 08:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!