A tanárok átmossák a diákjaik agyát a tuntetéses, sztrájkos témákkal az iskolában?
Anno. Mikor én diák voltam az iskolában Ceterum centrum TILOS volt az iskolában POLITIZÁLNI.
Ez mára mitől változott meg ennyire?
A mai tanárok számára a diák egy eszköz, hergelik őket.
Mindeközben a hazai diplomások száma kiemelkedően alacsony, hazánkban kiemelkedően sok a funkcionális analfabéta. Amikor én voltam általános iskolás és gimis, mindig szaktanár tanított, és már akkor is hülye volt a magyarok nem elhanyagolható része. Keves gatyagógusok, tetszettek volna jobb munkát végezni!
A tanárok és a diákok benne vannak az oktatási rendszerben, így ők érzik a problémákat.
Míg a fotelben ülő fideszes megmondó emberek viszont nem.
Még mielőtt nekem támadna pár ballib, arra gondoltam, hogy akkor mindig szaktanár tanított, tehát voltak elegen a tanyárok és mégis alacsony volt a diplomások aránya, sok volt a funkcionális analfabéta.
Ezt azért írtam, mert egy ballig gyökér szerint a szaktanárhiány miatt gyengék a teljesítmények, de régen is gyengék voltak, tehát nem ez az oka, hanem a tanyárok gyenge teljesítménye.
"A mai tanárok számára a diák egy eszköz, hergelik őket."
Szerinted a tanárok hány százaléka támogatja a tüntetéseket, hogy így egy kalap alá veszed az összeset, hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!