Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az unió nem adja ide a...

Ha az unió nem adja ide a pénzt hajlandó lennél kereseted 1%-át havonta a pedagógusoknak adni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 22. 19:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom.
25 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
11%
Így is túl nagyvonalúnak tartom a nekik tett ígéretet. És miután ezt elérték, tovább hisztiznek. Én keményebb kézzel bánnék velük.
2022. okt. 22. 19:02
 2/32 anonim ***** válasza:
86%

Az EUnak mi köze a tanári bérekhez ?

Elvileg mi vagyunk európa motorja, akkor minek van szüksége Mo-nak az EU pénzére ?

Most akkor EU bruttó befizetői vagy nettó haszonélvezői vagyunk ?

Döntsétek már el, ennyi kesze-kosza dolog után 😄🤣😂

A lényeg az Euró 416 bezzeg a Fidesz 280 felett sivalkodott, most meg a nagyon inteligens szavazó azt mondja, mit érdekel engem hogy mennyi, én forintban kapim a nyugdíjat. 🤣😂

Ez ok lenne ha HU önellátó lenne, de nem az!!!

2022. okt. 22. 19:04
 3/32 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a kérdést inkább az országgyűlési képviselőknek, minisztereknek, államtitkároknak, polgármestereknek, hivatásos labdarúgóknak, egyetemi kancellároknak meg ispánoknak kellene címezni.
2022. okt. 22. 19:06
 4/32 anonim ***** válasza:
88%

Pedagógus vagyok.

A vicc az, hogy gyerekem iskolájában pont ezt várják el tőlem az ott dolgozó tanárok, hogy fizessek be havi jó pár ezret - a nettó bérem 3,5%-t - azért hogy ők könnyebben dolgozhassanak.

2022. okt. 22. 19:07
 5/32 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem adja ide az se baj, lehet nekik bért emelni a 18 éven át befolyt EU-s pénzekből.

Ja hogy azokat már rég lenyúlták, hát akkor én kérek bocsánatot :)))

2022. okt. 22. 19:08
 6/32 anonim ***** válasza:
98%
5: Nem lehet EU-s pénzt ilyenre költeni, amíg az EU ilyet jóvá nem hagy.
2022. okt. 22. 19:12
 7/32 anonim ***** válasza:
15%
Annyit mindenféleképpen rájuk áldoznék, amennyit ők áldoztak rám, amikor padlón voltam. Ez pontosan nulla százalék! Lényegében így egálban is vagyok velük!
2022. okt. 22. 19:13
 8/32 anonim ***** válasza:
10%

#5 Döntsétek már el mit hazudtok!

Az egyik percben Orbánék nem csináltak semmit, minden az elmúlt 12 évben ami épült, fejlődött az uniós pénzből volt, a másik percben meg jöttök ezzel, hogy az uniós pénzeket mind ellopták.

Na melyik? Ellopták vagy minden abból lett?

Mészáros nem zsebbe kapta meg a pénzt hanem kifizették a cégének azt a munkát amit elvégeztek.

Most akkor ki lopott el mit vagy akkor mégis olyan szuper az Orbán kormány, hogy el is lopták az uniós pénzeket, de volt is elég pénz mellé mindazt felépíteni, megvalósítani amit megcsináltak?

2022. okt. 22. 19:16
 9/32 anonim ***** válasza:
87%
Jövedelemadó és ÁFA formájában már megtörtént, csak az állam másra herdálja el, nem az oktatás rendbetételére...
2022. okt. 22. 19:18
 10/32 DK-s ***** válasza:
34%
Amennyiben nem a kormány szervezné, és biztosítva látnám hogy tényleg megkapnák, akkor szó nélkül.
2022. okt. 22. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!