Ha az unió nem adja ide a pénzt hajlandó lennél kereseted 1%-át havonta a pedagógusoknak adni?
Az EUnak mi köze a tanári bérekhez ?
Elvileg mi vagyunk európa motorja, akkor minek van szüksége Mo-nak az EU pénzére ?
Most akkor EU bruttó befizetői vagy nettó haszonélvezői vagyunk ?
Döntsétek már el, ennyi kesze-kosza dolog után 😄🤣😂
A lényeg az Euró 416 bezzeg a Fidesz 280 felett sivalkodott, most meg a nagyon inteligens szavazó azt mondja, mit érdekel engem hogy mennyi, én forintban kapim a nyugdíjat. 🤣😂
Ez ok lenne ha HU önellátó lenne, de nem az!!!
Pedagógus vagyok.
A vicc az, hogy gyerekem iskolájában pont ezt várják el tőlem az ott dolgozó tanárok, hogy fizessek be havi jó pár ezret - a nettó bérem 3,5%-t - azért hogy ők könnyebben dolgozhassanak.
Ha nem adja ide az se baj, lehet nekik bért emelni a 18 éven át befolyt EU-s pénzekből.
Ja hogy azokat már rég lenyúlták, hát akkor én kérek bocsánatot :)))
#5 Döntsétek már el mit hazudtok!
Az egyik percben Orbánék nem csináltak semmit, minden az elmúlt 12 évben ami épült, fejlődött az uniós pénzből volt, a másik percben meg jöttök ezzel, hogy az uniós pénzeket mind ellopták.
Na melyik? Ellopták vagy minden abból lett?
Mészáros nem zsebbe kapta meg a pénzt hanem kifizették a cégének azt a munkát amit elvégeztek.
Most akkor ki lopott el mit vagy akkor mégis olyan szuper az Orbán kormány, hogy el is lopták az uniós pénzeket, de volt is elég pénz mellé mindazt felépíteni, megvalósítani amit megcsináltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!