A fideszesek tényleg mindennek bólogatnak gondolkodás nélkül? Aztán csodálkoznak ha valaki kétségbe vonja az intelligenciaszintjüket?
Elhitték a hazugságot, hogy Márki viszi a gyerekeket a háborúba, ezért kb. fel akarták akasztani. Orbán bejelenti, hogy katonaállamot akar kiépíteni mert "sose lehet tudni" Ennek meg tapsolnak...
Elhitték azt a hazugságot is, hogy Márki fizetőssé akarja tenni az egészségügyet ezért támadták nagyon. Most, hogy kb. nincs egészségügy, meg Orbán megmondja, hogy melyik nap lehet szülni, melyiken nem, most ez így rendben van!
Orbán végrehajtja azokat a hazugságokat, amiket Márkira meg Gyurcsányra mondott! De ennek így örülnek a fideszesek! Hihetetlen...
"Ezt viszont annak köszönheted, hogy "kóstolgatás" céljából szándékosan retardált szintet játszottál. Eltaláltam?"
Nem találtad el. Te helyezed magad minden megnyilvánulásoddal arra a szintre, ahol többnyire csak retardáltak vannak. A munkásőrséggel, börtönviselt múlttal való kérkedés, a kommunista eszmék idealizálása némi forradalmi agresszivitással megfűszerezve, az idióta jóslatok, na meg ez a névválasztás - ne csodálkozz, ha egészséges gondolkodású embernek nem kimondottan hízelgő jelzők jutnak rólad eszébe.
Ehhez képest az írásaidból tényleg kitűnik az is, hogy nem vagy hülyegyerek. De Lenin meg Che Guevara se voltak azok, aztán mégsem úgy emlékszünk rájuk vissza, hogy milyen okosak voltak.
Ezért írtam, hogy kár érted. Értsd, ahogy jólesik.
Egyébként az "építőipari segédmunkás" tényleg csúnya személyeskedés volt részemről, ezzel semmi gond nincs, ezért elnézést kérek. A többit továbbra is így gondolom.
#21-nek:
A segédmunkás jelzőn a legkevésbé sem sértődtem meg. Ha a tényeket nézzük akkor az a minősítésem. De ez nem akadályoz abban, hogy immár huszon-egynéhány éve mint kőműves, és burkoló dolgozzam. Jártam szakmunkásba, csak nem fejeztem be. És az építő-iparban senkit nem érdekel, hogy miről van papírod. Az a kérdés, hogy mihez értesz? Hiába egy balfax kőműves aki nem tud tisztességes pontossággal falazni, akkor is engem fognak odaállítani mert tudják, hogy az én falazásomra akár vakolás nélkül is tudnának burkolni. XD A "kollégának" meg találnak valami kisebb pontosságot igénylő elfoglaltságot.
"Idióta jóslatok"
Például megjósoltam, hogy a covid-őrültről hivatalosan is ki fog derülni hogy egy ordas átbaxás volt, ami mögött többek közt a Pfizer áll.
Például megjósoltam amikor Puttler megtámadta Ukrajnát, hogy esélye sincs. Mindenki azt jósolta, hogy egy hónap alatt xarrá veri Ukrajnát.
Például előre megjósoltam, hogy várható, hogy Ukrajna brutális nyugati támogatást fog kapni. Én voltam a h'lye, mert azt úgysem merik.
Például előre megjósoltam, hogy Puttler maga fogja néhány EU országban elzárni a gázt, a miheztartás végett. Én voltam a h'lye.
Például előre megjósoltam, hogy Puttler kénytelen lesz egy másik, keleti hatalom katonai segítségét kérni, ha nem akarná befejezni az Ukrajnai baromságát. Ismét én voltam a h'lye.
Te tudsz olyan idióta jóslatomat idézni, amelyik nem jött be? Tényleg érdekelne, mert szeretek a saját hibámból tanulni!
"Te helyezed magad minden megnyilvánulásoddal arra a szintre, ahol többnyire csak retardáltak vannak"
Munkásőrség:
Igen, bár aktív szolgálatba nem kerültem mivel megszűnt, de a kiképzést megkaptam. Tehát "ez" én vagyok.
Börtönviselt múlttal kérkedés:
Minden egyes alkalommal amikor kérdezőnek próbálok ilyen irányú kérdésben segítséget adni, szinte mindig előkerül egy okostojás aki azt mondja amit a többség hallani szeretne, megvezetve ezzel a kérdezőt.
Minden esetben külön kihangsúlyozom a válaszomban hogy NEM DICSEKEDNI AKAROK! Mindössze súlyt adok a szavaimnak!
Egyébként sem értem a kérdezőket. Sittel kapcsolatos kérdést tesznek fel például, majd felháborodva fikáznak amikor kiderül hogy én magam is gyakorlott börtönjáró voltam. Ahelyett, hogy örülnének a "szakértői" válaszlehetőségnek. Id'óták.
A kommunista ideológia kapcsán pedig te hibázol a kiértékelésemnél.
Én kommunista vagyok. Nem Leninista, Che-fan, vagy egyéb b'romság.
Marx-Engels.
#23-nak:
Igen, elhiszem. Mint ahogy az influenzába is rengetegen belehaltak, csak az nem lett kihangsúlyozva.
Mesterséges hisztéria, volt dugig telt kórházakat vizionálva haldokló betegekkel. Még a folyósók is tele voltak haldoklókkal, igaz? Mert ez ment mindenhol.
Volt a lófaxt.
A családban mindhármunkon átment a covid, a karantén-őrület közepén. A 13 éves lányom kezdte a sort. Felhívtuk az orvosát, elmondtuk a tüneteket. Bár én covidra tippeltem, de az orvosa annyit mondott hogy ez egy általános vírusfertőzés. Maradjon otthon egy hétig, és ha péntekig nem javul, vigyük be személyesen. Mivel ez hétfőn történt, erősen furcsálltam az öt nap kivárási időt.
Ezután következett a párom. Ő el sem ment orvoshoz, kihordta lábon.
Ezután jöttem én. Mivel nagyon kiütött a láz, ezért felhívtam a körzetimet, és elmondtam az előzményeket és a tüneteimet is, hátha mégiscsak covid, és komolyabb beavatkozás is kellhet.
Ő is azt mondta hogy az egy általános vírusfertőzés. Szedjek lázcsillapítót, és ha egy héten belül nem javul, akkor hívjam.
Nos, nekem a körzeti orvosom nem más mint a keresztanyám, ezért neki mertem szegezni a kérdést:
-Emília, ez covid?
-Igen Péter, az.
Tehát az orvosok pontosan tisztában voltak vele, hogy nem veszélyesebb mint bármely más megszokott vírusfertőzés.Sem hatósági bejelentés, sem karantén, sem semmi.
#25-nek:
Azért azt ne téveszd szem elől, hogy egy covid-osztályon dolgozó ismerősöd, egy covid-osztályon látottakat közölte veled. Tehát az elmondása egy kórház, egy konkrét osztályára korlátozódik!
Én a magam részéről szummázom az egészet annyival, hogy átverés volt. Utólagosan már mindenki tudja, hogy minden tekintetben a tizede volt igaz annak, amikkel az embereket riogatták. Vagy annyi sem.
És akkor mi van, ha egy osztályra vonatkozik? A férje az boncmester, ő is elismerte a vírus veszélyességét.
Figyelj, ha neked családtagot kellett volna eltemetni, akkor azt mondanád, hogy egy titkos biológiai fegyver. Így, hogy megúsztátok, mehet az átverés-konteó.
#27-nek:
Egy boncmester bármilyen vírus veszélyességét elismeri, amelyikbe belehal valaki.
Te hallod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!