Mi ez a Románia gyűlölet?
Osztályban (legbutább réteg) ha történelem órán meghallják, hogy Románia elkezdenek fujjogni, büdösrománozni.
Romániagyalázás közéletben is elég gyakori. Igen, Romániában is megy ez, de sokkal enyhébb fokon mint itt.
1920 több mint 100 éve volt. Akkoriban Erdély lakossága közt a román abszolút többséggel rendelkezett. Törökök hibája ez, valamint Tanácsköztársaságé, nem a románoké. Ha megnyertük volna a háborút, szerintem mi is elfogadtuk volna Havasalföldet.
Tudom,nagy általánosítás, ismerek székelyeket és nem a legélesebb kések a fiókban.
Románia lassan GDP / fő rátában beelőzi a magyart, és sokkal dinamikusabban fejlődnek mint mi.
Románia és Magyarország sorsa hasonló főleg második vh kezdete után. Nekünk összekell fognunk, nem szerbekkel, oroszokkal kéne majomkodni. Plusz, EU van, egység van..
🇭🇺🤝🇷🇴
30# bocs rosszul fogalmaztam udvarhelyen élek de nem ott kötöttek belém . Én fogalmaztam rosszul igaz.
De mikor pl brassóba vagy tordára mentem rokonokhoz akkor elég sokan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!