A NATO tagországokon közül miért csak Magyarország nem szállított fegyvert Ukrajnának?
Figyelt kérdés
Olvasom ,hogy a lengyelek is vagy 250 db T72es tankot szállítottak az ukránoknak. Meg Csehország, Szlovákia is nagy szállító lett. De az összes NATO ország valamilyen módon szállított fegyvereket Ukrajnának, egyedül mi nem. Ennek mi az oka?2022. okt. 20. 18:20
11/11 anonim válasza:
Ha nem lenne valakinek világos a ma 19:21 ben arra utaltam, hogy Orbánék álláspontja nem ilyen "én véleményem szerint ez" hanem nyilvánvalóan ez, tényszerűen. Tehát az én véleményem ide gyenge kifejezés. (Régen hallottam őket erről beszélni, ezt írtam akkor is amikor az "idézett" időpontban kommenteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!