A NATO tagországokon közül miért csak Magyarország nem szállított fegyvert Ukrajnának?
"másfél millió ukrán menekültet fogadtunk be, a saját pénzünkből fizetve ennek minden költségét."
Hagyjátok már abba ezt a hazudozást. Nem fogadtunk be másfél millió ukránt.
#4: Köszi, Bruce! Akkor jöjjenek a statisztikák. :)
"Határos országok
Lengyelország: 6 431 533 fő (1 409 139 fő kapott menedéket, 4 465 934 fő tért vissza)
Oroszország: 2 852 395 fő
Magyarország: 1 549 304 fő (30 000 fő kapott menedéket)
Románia: 1 324 244 fő (82 127 fő kapott menedéket, 1 031 434 fő tért vissza)
Szlovákia: 851 847 fő (97 085 fő kapott menedéket, 589 528 fő tért vissza)
Moldova: 654 357 fő (295 752 fő tért vissza)
Fehéroroszország: 16 705 fő"
"A magyar külpolitika nem akar hozzájárulni semmilyen szinten a háború finanszírozásához és időbeli elnyújtásához. A magyar külpolitika - az én véleményem szerint - azt szeretné, ha véget érne és nem folytatódna tovább a háború."
Ez az én véleményem részlet elég furcsa, ugyanis Orbánék hangoztatott álláspontja egyértelműen ez. Csak persze azt nem mondja el a Csúti kandisznó, hogyí hogyan képzeli el ezt a békét, csak hangoztatja, a békés szöveget, hogy há' legyen má' béke végre. Nehéz nem arra (is) gondolni, hogy csak a legjobban hangzó szövegeket mondja.
(Régen hallottam őket erről beszélni, akkor ez volt a "divat", esetleg változott azóta Orbánék kommunikációja?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!