A fideszesek miért üvöltik folyamatosan azt, hogy az ellenzékiek Gyurcsány és Dobrev fanok/bérencek, amikor a nő az előválasztást is elveszítette majdnem 90.000 szavazattal kapott kevesebbet, mint a győztes?
2022. okt. 20. 14:00
21/28 A kérdező kommentje:
#16 Mivel tudod bizonyítani ezeket a tényeket? Mondjuk ha igazak az elég rossz fényt vet a korményra, hiszen egy olyan választáson indultak, ami meg volt bundázva.
2022. okt. 20. 15:10
22/28 anonim válasza:
a baloldalra vet rossz fényt, hogy egy ilyen gyenge előválasztást rendeztek, ahol senki sem lehet benne biztos, hogy nem hazudták el
23/28 A kérdező kommentje:
#22 Tehát Gyursány megbuktatta a feleségét? Ez ilyen 6D-s sakk?
2022. okt. 20. 15:19
24/28 A kérdező kommentje:
#22 Az előbb még tény volt, most már csak spekuláció? Ügyes vagy.
2022. okt. 20. 15:19
25/28 anonim válasza:
ez tényszerű, hogy a baloldal hívhatott volna közjegyzőt az eredmény hitelesítésére, csak nem tette
26/28 anonim válasza:
Valóban, bár azért az a nagyon erős fanatikus ellenzéki sem vagyok, sem én, sem pedig az ismerősi köröm, van haverom aki korábban Fidesz szavazó volt, viszont ugyanúgy szoktunk nevetni ha az ellenzék csinál valami ostobaságot, és én Márky Zayt sem tartottam egy túlzottan jó politikusnak, de összességében, többször kormány kritikus vagyok főként, én is és az ismerőseim is, de betudom látni, ha netán van a kormánynak egy két jó ötlete, és az ellenzék meg mondjuk kapásból lefújjogja. Igazából ez az oda vissza magyarázás, ami nagyon zavar, hogy sokszor nem is az emberek érdekeit nézik, hanem egymásra mutogatnak, szerintem nem ez lenne a lényeg, de ez más kérdés. Amit írsz, hogy nem lesz falusi paraszt, ez így van, nagyon túlzó dolog azt állítani, hogy vidéki emberek azok mindi falusi buta parasztok lennének, ugye Márky Zay hozzáállása pl ebben is káros volt véleményem szerint, nem szabad az embereket ilyen szinten ilyen jelzőkkel illetni politikusként meg végképp, mint írtam, ha valaki valóban korrekt kritikát fogalmaz meg egyik vagy másik oldal fele, szerintem az teljesen rendben van.
27/28 anonim válasza:
Áruljátok el, mi jelentősége van az ellenzéki előválasztásnak mára?
Azt elrontották, a választást elvesztették. Helyükön vannak.
Tényleg számít bármit, ki, mit manipulált ebben a bolhacirkuszban?
28/28 anonim válasza:
hát ha az a kérdés, hogy mondjuk dobrev anyukájuk nyerte-e meg, és amerikai nyomásra aztán mégis a másik hibbant volt a jelölt, akkor arra az a tényszerű válasz, hogy nem tudhatjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!