A fideszesek miért üvöltik folyamatosan azt, hogy az
ellenzékiek Gyurcsány és Dobrev fanok/bérencek, amikor a
nő az előválasztást is elveszítette majdnem 90.000
szavazattal kapott kevesebbet, mint a győztes?
Az ellenzék kritizálása baromság? Mert hogy én erről beszéltem és te erre reagáltál. Akkor úgy gondolod, hogy nincs mit kritizálni rajtuk, mert annyira jók?
2022. okt. 20. 14:35
12/28 A kérdező kommentje:
#8 Tehát te azt állítod, hogy a Fidesz kormány hagyta, hogy csaljanak egy országos előválasztáson?
Még egy kérdés: Tegyük fel, hogy hamisak az eredmények. Ha az egész ellenzéket Gyurcsány irányítja a háttérből és ő a legtöbb hatalommal bíró figura, akkor miért úgy hamisították meg az eredményeket, hogy Dobrev veszítsen? Kik hamisították meg és miért? MZP ezekszerint mégsem Gyurcsány kottájából játszott? Ezekre válaszolj kérlek.
11es Attól függ mit értessz kritizálás alatt, mert ha azt hogy libbant, Soros, Dobrev imádó elkorcsosult hazaárulók, akkor arra hadd ne mondjak semmit, ha viszont tényleg valódi érdemi kritikát, amit érvekkel és tényekkel tudsz alátámasztani, akkor én kérek elnézést.
2022. okt. 20. 14:40
Végül is ki az árnyékkormány feje, és kikből is áll? Te meg ere válaszolj. 2021 ősze már nagyon rég volt, azóta ezer dolog történt, ma már nem sokat számít.
2022. okt. 20. 14:43
Ezt most úgy írod, mintha a második halmazból sehol senki semmit nem tudott volna felmutatni, mindenhol csak az egybites kormánypropaganda létezne. Ne haragudj, de éppen ugyanolyan elfogult vagy, mint azok a Fideszesek, akikről a kérdés szól.
2022. okt. 20. 14:43
"#8 Tehát te azt állítod, hogy a Fidesz kormány hagyta, hogy csaljanak egy országos előválasztáson?"
nyilván semmi köze a kormánynak ahhoz, hogy egy magánrendezvényt ki és hogy bonyolít le
én csak a tényeket ismertettem
2022. okt. 20. 14:45
"MZP ezekszerint mégsem Gyurcsány kottájából játszott? Ezekre válaszolj kérlek."
MZP-n most éppen félmilliárd forintnyi külföldi támogatás jogszerűségét vizsgálják.
2022. okt. 20. 14:46
Meséljetek már, melyik ellenzéki párt önálló karakter?
Melyiknek a sorsa nem attól függ, Feri épp hány pohárral öntött fel aznap?
Olvasnék konkrétumot.
2022. okt. 20. 14:46
15ös Megkérdeztem, hogy te mit értessz ellenzéki kritika alatt, és írtam két opciót, az egyik a másik lenézése, megalázása unintelligens módon, a második pedig a véleményednek, gondolataidnak az értelmes érvekkel történő kifejezése. Ha te az utóbbira gondoltál akkor elnézésedet kérem, és kértem az előbb is, csak a második halmaz amiről beszélsz, az körülbelül 10ből egy embernél szokott megvalósulni. Sajnálom, ha a tapasztalataim alapján, az “ellenzéki kritika” jó része, amit eddig olvastam az első halmazba esik, és ezáltal nehezebben hiszem el mikor valaki, tényleges és értelmes kritikát akar megfogalmazni. Tessék szerintem elég korrekt módon leírtam, hogy gondoltam.
2022. okt. 20. 15:00
Tényleg korrekten írtad le, nem is akartalak megsérteni, de az arányokat nagyon furcsállom. Bár ez betudható annyinak, hogy te talán alapvetően ellenzéki körökben mozogsz, az én környezetemben viszont a többség nem kedveli őket és ettől még nem lesznek buta falusi parasztok.
2022. okt. 20. 15:04
Kapcsolódó kérdések: