Mi a véleményetek arról hogy égi jel érkezett, ugyanis megjelent egy Turulmadár alakú felhő a Pilis fölött?
Figyelt kérdés
Nemrég az ukránok ledöntötték a Munkácsi turul szobrot,erre most megjelent a Pilis felett egy Turul madár alakú felhő,mint egy égi jel hazánk számára.
Mi a véleményetek,vajon mit üzennek onnan fentről?
2022. okt. 20. 11:07
11/21 anonim válasza:
#4 Odaperkelhetsz, az orosz hadsereg várja a jelentkezőket, még állampolgárságot is kaphatsz. Miért nem teszed, ha ez a vágyad?
13/21 anonim válasza:
Ez most komolyan hír? Már elérjük azt a szintet mint Tunézia, ahol három napos imával védekeztek a COVID ellenellen. :D
14/21 anonim válasza:
"A sok hülye fideszest már ezotrrikával is be lehet palizni, hát ez zseniális!"
Amúgy egyre többen (és köztük amúgy diplomás emberek) hisznek az ilyen ősmagyar-szkíta-Pilis-csakra vonulatokban, hogy igazából az emberiség ősnyelve is a magyar, meg a számos áltudományos marhaságban, amit mondjuk 20 éve csak néhány futóbolond gondolt komolyan.
15/21 Alex Fly válasza:
Óvodás koromban én is nézegettem, hogy mihez hasonlítanak a felhók...csak én kinőttem.
16/21 anonim válasza:
A magyarok istene megüzente hogy oda kell csapni a gonosz hoholnak,ezért jelent meg a Turul a pilisi szívcsakra közelében.
17/21 anonim válasza:
Égi jel : Itt az ideje visszafoglalni Kárpátalját. Ősi magyar területet❤
18/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
Az miért van, hogy törölték a válaszomat, amin belinkeltem egy baglyot ami teljesen úgy nézett ki, mint a képen látható felhő? :D
20/21 anonim válasza:
19, mert ostobaságokat trollkodtál. Nem is úgy néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!