Vissza fogjátok küldeni a nemzeti konzultációt?
A hülyegyerekek trollkodnak, mert vagy olvasni sem tudnak vagy gondolkodni és ilyen egyszerű kérdésekre válaszolni.
Csak aztán meg csodálkoznak, hogy miért is nem az történik amit ők akarnak.
Miért történne?
Miért kellene olyanokkal foglalkozni akik erre sem képesek, hogy kérdezik a véleményüket, beleszólhatnának abba amit eddig kritizáltak, erre nem válaszolnak.
A választáson sem annak a véleménye dönt aki nekiáll trollkodni és zsírkrétával összerajzolni a szavazólapját, hanem aki értelmes ember módjára megmondja, hogy kit akar megszavazni, hogy az életéről, az országáról döntéseket hozhasson.
Szerencsére. A hülyegyerekeknek ott van az óvoda meg a játszótér, a döntéseket meg az értelmesek hozzák meg.
5: a hülyegyerekek töltik az álkérdéseket, amiknek az összeszámlálása sem nyilvános, ezért úgy csalnak az eredménnyel, ahogy akarnak
Semmi értelme, csak annyi, hogy a fidesz lobogtathassa az álkonzultáció senki által nem ellenőrzött eredményét, illetve hogy a kampányért megint lenyúlhassanak egy rakás pénzt a fideszes haverok.
#7 Az önirónia iskolapéldája hölgyeim és uraim! Egy fideszes szavazó, aki az értelmi színvonalat kéri számon embertársán.
Tisztelt uram! Én elolvastam a monológját, de annyi nyelvtani hibát tartalmaz, hogy azt hittem migráns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!